Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, вслушайте се в интуицията си

Овен – Нарастват жизнените ви сили и енергия. Смело можете да правите нови планове за бъдещето. Напълно сте способни да стигате до верните изводи. Помогнете на приятел, който трябва да реши собствените си проблеми.

Телец –
Днес ще има обстоятелства, които ще ви вържат ръцете и няма да можете да се развихрите с пълна сила за действия. Дори може да се наложи да вземате решения по принуда. В обществото на ваши приятели ще се почувствате доста комфортно.

Близнаци – Ще се радвате на добър жизнен тонус. Добре ще ви се удава умствената работа. С лекота ще успявате да излизате от всяка по-сложна ситуация. Времето е подходящо за прокарване на новите ви идеи пред подходящите хора.

Рак – Мнозина ще изживеят истински приятни мигове. Ще изпитате топли чувства и привързаност към някого. Но за целта трябва да сте повече навън сред хората или в приятелска среда, а не да стоите затворени и сами в къщи.

Лъв – Днес ще преобладава доброто настроение и ще виждате всичко в слънчеви краски. Ще излъчвате сила и самоувереност, които ще привличат другите към вас. Очакват ви приятни срещи, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

Дева – Обстоятелствата са променливи, но постепенно всичко ще започне да се стабилизира. Докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Не се оставяйте да потънете в разбора на собствените си грижи.

Везни – Днес сте предразположени повече към спокойните удоволствия. Решете какво точно искате да направите и му се отдайте. Необходимо е да обедините в себе си трезв разум и желанието за обновление.

Скорпион – Днес е препоръчително да избягвате да се напрягате или претоварвате. Систематизирайте получената информация. Пестете своите нерви и тези на близките си. Внасянето на ред и хармония в дома ви е крайно наложително в този момент.

Стрелец – Любовните отношения ще зависят изцяло от душевното ви равновесие и нагласа. Вероятно ще преобладават емоциите над разума. Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих.

Козирог –
Някои обстоятелства ще се развият днес във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани. Не бързайте да предприемате нищо, което не сте обмислили добре предварително. Всяко неправилно действие може да доведе до неприятни последствия.

Водолей – Денят е благоприятен за дейности, които се нуждаят от бързи действия и резултати. Успешно ще придвижите делата, които трябва да се завършат. Интуицията ще ви подскаже коя е най-добрата и изгодна позиция за вас.

Риби – Днес сте настроени съвсем приятелски и дружелюбно към останалите хора и доста възприемчиви към техните проблеми и чувства. Ще успеете успешно да изразите своите идеи, интереси и мнения в общуването си. Ще намерите и свои последователи.