Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолея завладява любовния фронт, на Скорпиона му предстоят важни разговори

Овен – Енергията на деня е малко нестабилна, но времето работи във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни, другите ще трябват да се съобразяват с вас, колкото и да не им харесва това.

Телец – Има нещо, което ви тревожи, защото не знаете по кой път да тръгнете. Много внимателни бъдете към сигналите, които съдбата ще ви изпрати, защото те ще ви дадат решението. Луната може да ви донесе уникални възможности.

Близнаци – Новият ден ще донесе със себе си нови грижи. Днес ще се окажете в ситуация, в която се нуждаете от голямо търпение. Не се доверявайте на всички около вас и мислете с главата си.

Рак – Завършвате месеца малко изтощени и с известна емоционална нестабилност. Може да се наложи да вземете решение, което сте обмисляли от известно време. Във ваш интерес е да се вслушате в съветите на някой, който ви обича и може да ви помогне да решите кое е най-доброто за вас.

Лъв –
С малко повече усилия ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден срещу когото и да било. В любовен план ще направите всичко възможно, за да изпълните желанията на партньора си.

Дева – Днес и най-малкото необмислено действие може да доведе до грешки. Лъжите и извъртанията няма да могат да ви помогнат. Така само ще си навредите. Погрижете се за безопасността си.

Везни – Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате на спокойствие и в уединение. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което вече е започнато. Пазете се от случайни контакти, от неочаквани изненади.

Скорпион –
Растящата Луна благоприятства новите перспективи в живота ви. Просто трябва да имате малко търпение. Днес чувствата ви ще бъдат много интензивни. В областта на любовта емоциите не ви позволяват да мислите логично. Отложете сериозните разговори за по-късно.

Стрелец
–Старайте се да не предприемате нищо важно, времето не е особено благоприятно за подобни неща. Може да работите само по предварителните си планове. Въздържайте се от необмислени действия и решения под въздействието на емоциите.

Козирог – Днешният ден ще се развие малко нееднозначно и може да се окаже твърде напрегнат за някои от вас. Поради емоционалния и физически спад е възможно да имате затруднения в отношенията с партньорите и близките си.

Водолей –Ще се подобри настроението ви. На работното място ще получите неочаквана подкрепа от колега. Това ще ви помогне да постигнете целите си по-бързо. В полето на любовта започвате да излизате от черупката си. Увереността ви се увеличава.

Риби –
В този ден не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка. Възможни са проблеми от битов характер.