Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Време е за нови отношения

Луната е в знак Риби. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки. Уязвими са ходилата. За заболявания на краката сигнализират сънища, в които попадаме в клопка или капан, пропадаме в ями, ходим боси по снега или калта, затъваме в блато или движещи се пясъци.

Сънища - Ако сънувате в първите дни на лунния месец, сънищата носят важна информация и програмират близкото бъдеще. Преди да заспите мислете какво искате да реализирате и помолете своя Висш Аз да ви даде отговор по време на сън. Ако сънувате нещо хубаво и весело, то ще ви се случи наяве. Ако сънят ви е кошмарен и притеснителен, забравете за него и не го споделяйте с никого. Може да го разкажете на течаща вода, за да отнесе енергията й лошото и да ви предпази от беди и несполуки.

10-ти лунен ден продължава до 14:21ч. В този ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела. През 10-то лунно денонощие често се сънуват леки и приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват.

Бъдете себе си и настоявайте за това, което ви се полага или смятате, че можете да свършите. Каквото и да започнете днес, ще върви леко и ще има добър финал.

В 11-я лунен ден, който започва от 14:21ч.и продължава до 14:56ч на следващия ден, всичко трябва да се прави с голямо внимание. Свързан е с енергията на Кундалини. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Препоръчва се очистване и молитва. През този ден може да се сблъскате с някаква загадка. Паднал нож или друг прибор за хранене е предупреждение за опасност. Който почине в този период, за дълго ще остане да живее в паметта на хората. Времето е подходящо за дълго пътешествие. Всичко, което се започне в този ден, трябва да бъде доведено до край. Да се търкаляте на дивана сега, значи да нанесете сериозна вреда на здравето си. Уязвими са стомаха и гръбначният стълб. Заболявания възникнали днес може да са опасни особено за жените. При мъжете са по незначителни.

Всеки има избор в живота:да подхожда като творец или като критик; като обичащ или като мразещ; като даващ или като вземащ. 