Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Въображението на Скорпионите работи на пълни обороти

Овен- Около вас цари работна атмосфера, а вие имате добра работоспособност. Емоциите, които ще изпитвате ще пречат на вземането на решения. Ако имате работа следобед с чиновници, то те ще бъдат несговорчиви и няма да са склонни да ви съдействат.

Телец- През днешния ден не сте твърде ентусиазирани за работа, но я вършите смирено. Намалена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при разрешаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Близнаци- Днес не се препоръчва да предприемате инициативи. Вземете предпазни мерки и сведете до минимум комуникацията с агресивни хора. Вътрешните ви възприятия се пробуждат с пълна сила, а това може да ви донесе нови усещания.

Рак- Периодът може да бъде малко стресиращ за вас. Има вероятност днес да се почувствате изолирани от колегите си и това да доведе до емоционални и психически вълнения. Нужен ви е по-реалистичен и практически подход към живота.

Лъв- Заради работата и задълженията може да имате усещането, че все едно ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергията ви прави трудно да изпълнявате всяка една от задачите ви. Скоро ще си възвърнете фокуса и всичко ще се нормализира.

Дева- Ще бъдете подчертано емоционални и с променливи настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква към бягство от другите. Тези настроения са само временни. Скоро всичко това ще отмине.

Везни-
Не хабете излишна енергия да мислите за това, което не можете да направите. Концентрацията ви е необходима за други важни неща. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.

Скорпион- Трудно ще ви е да формулирате чувствата, които изпитвате към този момент. Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Чувството на неудовлетвореност не може точно да изрази вашите нужди.

Стрелец- Имате вътрешен подтик да тръгнете за някъде. Не се притеснявайте, ако не можете да разрешите текущата дилема за пътуване. Не отлагайте вземането на важните решения, въпреки че нямате много време да мислите.

Козирог- Днес може да бъдете подложени на изкушения от различен характер. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Тъй като смятате, че сте повече осведомени от останалите, не е изключено да възникнат недоразумения с приятел или някой друг.

Водолей- Все още имате време да вземете важните си решения. Споделете най-напред мислите си с доверен човек. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство. В любовта очаквайте нови удоволствия и бъдете отворени за идеи, които ще подобрят качеството на тази област.

Риби- Днес ще се почувствате изпълнени с енергия, но е необходимо да я използвате само в положителна посока. Добре ще е да внесете макар и минимална промяна около себе си. Не се опитвайте да изглаждате “острите ъгли”. Оставете нещата сами да се наредят.