Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Въздържайте се от месото днес

Луна в Стрелец - Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Всичко важно, което имате да свършите, правете го до 12:36ч, когато Луната ще започне да се движи по празен курс. После е подходящо само за рутинни дейности, за довършване на започнатото и за почивка.

В 5-ти лунен ден(символ Еднорога) трябва да разделите околните на две категории - на помагащи и на пречещи за хармоничното ви развитие, тъй като условно влиянието на “лошите” хора днес е по-засилено. Вие също не допускайте да имате недоброжелателно отношение към околните. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Нужно е да се откажете от различни съблазни, да дишате повече чист въздух и да консумирате чиста храна - вегетарианска. В този ден са противопоказни месо, риба, семки и орехи. Да се гладува също е нежелателно. Могат да се обострят болести на хранопровода и стомашно-чревният тракт. Тяхното лечение е противопоказно днес.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Гадаене – може да задавате само въпроси, които касаят душевното ви състояние и указания за кардинални изменения в живота ви. На останалите въпроси няма да получите верни отговори.

Секс – не само е приемлив, но и просто е необходим, за да могат правилно да се трансформират енергиите бушуващи у вас.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго. Вземете под внимание празния курс на Луната.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.