Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ярък и интересен ден очаква Овена

Овен – Мнозина от вас ще имат ярък и интересен ден. Хороскопът ви показва изненади, особено за свободните представители на знака. Може би ще попаднете под прицела на Купидон. Вярвайте в интуицията си и нито за миг не губете от погледа си пътеводната светлина, която ви води.

Телец – Денят провокира повишена емоционалност, която може да се превърне в силна раздразнителност. Обаче силата на преживяванията не винаги ще е пропорционална на значимостта на проблема. Благоприятно ще е да си починете добре, да прекарате известно време с приятели.

Близнаци – Да погледнете реално на нещата днес ще е трудно, но да допуснете грешка, като вземате желаното за действително, ще бъде лесно. Бъдете внимателни и не бързайте. Ако отправяте остри забележки, критики и съвети, които никой не ви е искал, може да възникнат неприятности.

Рак – Добре е да помислите за важните неща. Намирането на решение на важните въпроси днес ще бъде по-трудно от друг път, но не и невъзможно. Ще ви привлича семейната атмосфера. Възможни са приятни срещи.

Лъв – Денят е потенциално успешен, само ако бъдете упорити, сдържани и устойчиви на стрес. В зависимост от личната ви карта, вашата победа може да бъде финансова печалба, творческа победа, получаване на награда, любовен късмет, щастлива находка, отстраняване на проблем.

Дева – Денят е много по-подходящ за отдих, отколкото за важни неща. Обсъждането на сериозни проблеми е по-добре да се отложи. Не си губете времето да слушате съветите на доброжелатели, а разчитайте само на вашата интуиция.

Везни – Не много благоприятен ден за решаване на финансови проблеми. Трудно ще намерите общ език с другите. Във всичко, което се отнася до личните взаимоотношения, е необходимо да разчитате на интуицията и да бъдете по-толерантни.

Скорпион – Днес мнозина ще се сблъскат със ситуация, която може да подложи на изпитание връзката им. Катализатор за конфликта може да се окажат много причини като отдавна изречени обиди, ревност и други. Грешният тон не само няма да подобри нещата, но ще добави още гориво в огъня.

Стрелец –
Твърде е възможно добро съвпадение или неочаквано събитие, които ще повдигнат духа ви. Изпитвате неутолима жажда за приключения, но звездите ви съветват да прекарате спокойно деня. Не е желателно да тръгвате на дълго пътуване.

Козирог – Бъдете внимателни. С по-острите си изказвания можете да обидите някой от близките си. Над любовния хоризонт надвисват облаци. Не е желателно да правите покупки, да харчите пари или да ги инвестирате в сериозни проекти.

Водолей – Денят няма да е много спокоен и приятен. Не се притеснявайте да споделите творческите си планове с приятели и семейство - може би ще получите някои полезни съвети или подкрепа. Днес мнозина ще имат шанс за ново романтично запознанство.

Риби – Полезно ще е мислено да се върнете към някои събития от миналото и отново да ги анализирате. Опитайте да разберете къде сте направили грешки, да направите съответните изводи и да не допускате нови такива пропуски.