Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Забавни шумни купони или тих семеен ден - изборът е ваш

Романтична среща, срещи с приятели, забавни шумни купони или тих семеен ден - изборът е ваш. Днес всяка комуникация ще бъде успешна, носи радост.

Овен –Могат да възникнат проблеми в днешният ден, които не сте очаквали и които да ви хванат неподготвени. Не вземайте решения, които не са добре обмислени, защото може да се окаже, че се движите в грешна посока.

Телец –Помислете повече за вашето благополучие и здраве. Не забравяйте за работата, но сега не е моментът да действате извън възможностите си. Изпълнявайте преките си задължения, без да се включвате в допълнителни.

Близнаци – Идват много по-красиви и позитивни дни през уикенда, в които можете не само да си прекарате добре, но можете да направите и пътуване разходка до близка дестинация, което да има романтичен характер.

Рак –Направете всичко възможно да се концентрирате, бъдете практични и обективни. Понякога са необходими допълнителни усилия. Не вземайте важни решения. Днес особено важна е стабилността.

Лъв –Постарайте се да приключите с висящите проблеми и не натоварвайте графика си с много задължения. Ще успеете да маневрирате лесно между всякакви трудности. Време е да се разсеете с нещо по-важно и интересно.

Дева – Луната все още прави живота ви малко по-труден, не непременно с нещо сериозно, а с дребни досадни неща, които се случват, когато нещо, което искате, не се случва, когато го искате или когато срещнете препятствия.

Везни –Уморени сте да живеете в очакване на чудеса. Искате да реализирате всички желания наведнъж и без значение с какви методи. Спрете и бъдете търпеливи. Не пренебрегвайте правилата, в противен случай ще се върнете обратно към първоначалната точка.

Скорпион – По-голямата част от деня ще бъде стресираща. Опитайте се да не бъдете прекалено агресивни или дразнещи в личния си живот, ако някои неща не ви харесват. Утре идва по-интензивен ден и ще сте по-спокойни и весели.

Стрелец –Поредният „луд“ ден настъпва на планетата и част от лудостта изглежда ще бъде пренесена или на работата, или у дома. Не придавайте по-голямо значение на нещата и събитията, отколкото трябва.

Козирог –Може да почувствате нужда да изясните ситуация на лично ниво във вашите отношения или с партньор. Но се опитайте да го направите спокойно и с достатъчно емпатия. Не е изключено да се сблъскате с някои закъснения или препятствия на плановете.

Водолей –В по-голямата си част съботата няма да ви стресира много, тъй като дружелюбната към вашия знак Луна в Близнаци, дори и в трудни моменти, ви позволява да маневрирате и да проявите повече въображение. Разбира се, не очаквайте да постигнете огромен напредък, тъй като ще бъде във фаза на празен курс.

Риби –Доверете се на вътрешния си глас. Сега връзката ви с Космоса е по-силна от всякога, така че интуицията ще ви каже какъв избор да направите в дадената ситуация. Не разчитайте на съветите на приятели или роднини.