Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Запознанства за Близнаците. Овни, звездите са на ваша страна!

Днес събитията и хората около вас са вашият огледален образ. Ден на пасивната енергия. Човек може да се отпусне и да попадне под нечие влияние.


Овен – Започнете деня с нещо, което отдавна отлагате. Звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа вие бързо ще се справите. Няма да възникнат непреодолими трудности, ако упорствате, ще постигнете целта си.

Телец – Ще успеете в много отношения, ако не губите времето си напразно. За вас днес няма да има проблеми с енергията и способността да се концентрирате. Физическото ви състояние няма да ви подведе и самочувствието ви ще бъде добро.

Близнаци – Не са изключени полезни запознанства, срещи, благодарение на които пред вас ще се открият нови възможности. Вечерта е чудесно време да поемете инициативата в личните отношения.

Рак – Трудностите няма да ви плашат, а пречките няма да ви принудят да изоставите плановете си. Интуицията ще ви подскаже, как да успеете в много неща. Благодарение на това ще намерите най-краткия път към целта. Не губете време за дреболии.

Лъв – Днес може да се изненадате да откриете, че чарът ви работи по-малко от обикновено, а всичките ви добри намерения носят обидно скромни резултати. Звездите ви съветват да не планирате важна среща за този ден.

Дева –Няма да останете безразлични към проблемите на другите и те ще бъдат благодарни за това. Ще имате възможност да помогнете на изпаднали в трудна ситуация. Трябва да се внимава във финансовите въпроси. Не бързайте да купувате, не правете съмнителни сделки.

Везни – Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще ви отвлича от работата. Ако успеете да покажете своето старание и упоритост, тогава успехът ви е гарантиран.

Скорпион – В началото на деня е по-добре да избягвате спорове и разгорещени дискусии. Разбирането с другите през това време може да бъде трудно, а разногласията могат да бъдат особено чести.

Стрелец – Денят ще започне необичайно. Определено днес няма да ви е скучно: ще има възможност да направите нещо съвсем ново, ще бъде интересно. Вероятни са нови запознанства. Хората, които ви познават добре, ще ви дадат страхотен съвет.

Козирог – Не бързайте. Денят ще се окаже добър, ако отдадете предпочитание на добре обмислените действия, не поемате всичко и не взимате решения под влияние на мимолетни емоции.

Водолей – В този ден ще ви привлекат неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да се задържите у дома. Ще бъдете креативни и ще намирате някои нестандартни решения.

Риби – Следобед ще трябва да се съсредоточите върху обичайните неща, решавайки практически проблеми. Не е изключено да се сблъскате с двойственото поведение на партньора. В отношенията, които са от дълго време заедно, стари психологически проблеми могат да се усетят отново.