Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Звездите вещаят капризен, неспокоен и пълен с бурни страсти ден

Овен – Звездите ви съветват да не бързате и да погледнете какво се случва от философска гледна точка. Не забравяйте, че емоциите трябва да бъдат контролирани, но те не трябва да ви контролират. Да се справите с лошото настроение ще помогне физическата активност: тренировка, танци, разходки и т.н.

Телец – Днес ще сте склонни да се самосъжалявате, ще си припомните неприятностите, които е трябвало да преживеете. Трудно ще се отървете от такова жалостиво настроение. Вместо да се фокусирате върху суровата реалност, опитайте се да намерите практическо решение на проблема си. Но ако стигнете до заключението, че нищо не може да се направи сега, отложете решението до утре. Тогава ще сте по-оптимистично настроени.

Близнаци – Не позволявайте на личния живот да влияе върху изпълнението на трудовите задължения. Небрежността в работата през този ден може да се превърне в източник на неприятности в бъдеще. Анализирайте и рационално подходете към своите разходи.

Рак – Днес сте склонни към бързи и необмислени действия. Луната във вашия знак в опозиция на Марс, може да предизвика напрежение. Не се захващайте с няколко неща едновременно, решавайте един по един проблемите или задачите. В любовта вкарвате повече практичност вместо да внесете повече романтика.

Лъв – Не е желателно да бъдете твърде наивни, защото можете да бъдете измамени. Днес планетарните влияния са противоречиви и могат да бъдат изразени в неизпълнени надежди, несигурност и разочарования. Не се изключват паричните затруднения. Възможно е да похарчите значителна сума пари и по-късно да съжалявате.

Дева – Действайте спокойно, защото бързите, активни действия не могат да доведат до нищо. Колкото по-активни сте, толкова повече ще чувствате съпротивата на околната среда. Вярвайте в естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се развият така, че проблемът да бъде решен по най-добрия начин за вас.

Везни – Днес може да срещнете спънки. Търпението ще ви се отрази по-добре, отколкото бързите и активни действия. Някой може да се опита да ви подведе. Отделете достатъчно време за разходка на чист въздух и спокойна обстановка.

Скорпион – Звездните енергии носят силна емоционалност и в същото време създават трудности при изразяване на емоциите. Възможно е да има външна намеса в любовните или семейните ви дела. Зарадвайте се с нещо приятно, но евтино.

Стрелец – Небрежното отношение към вашите професионални задължения може да причини много проблеми. Използвате рационално времето за работа и бъдете по-отговорни - изпълнявайте всички инструкции, отговаряйте на всички писма, направете нужните телефонни обаждания.

Козирог – Можете да почувствате известна съпротива срещу вас на околната среда или да има пречки при изпълнението на служебните ви задължения. Внимавайте някой колега да не ви подлее вода. Не ускорявайте изкуствено хода на събитията. Денят изисква по-спокойна и пасивна работа.

Водолей – Помислете как да поддържате добра форма, тъй като са възможни днес здравословни проблеми или неразположения. Може в последния момент да срещне усложнения в делата си или да се влоши състоянието ви. Трябва да снижите нивото на стрес, например срещнете се с приятели, слушайте приятна музика, правете медитация.

Риби – Трябва да сте по-внимателни със смелите идеи - в бъдеще те могат да доведат до разочарование. По-добре е да се справяте с актуалните неща, да завършите това, което трябва да бъде приключено. Започвате да гледате на любовта от философска гледна точка.