Автор
Ева Лъчезарова

Лесен тест показва дали детето ви има грип или настинка

Въпреки топлата зима тази година сякаш сезонът на настинките протича по-активно от обикновено, вече преминахме през фаза на грипна ваканция, в офиса непрекъснато някой подсмърча, а множество родители се притесняват за здравето на своите деца.

Вероятно един от първите въпроси, който си задавате, когато вашето детенце започне да киха е дали е хванало грип или се е простудило.

Като основно правило всички използваме насоката, че най-често грипът протича по-трудно от настинката, но все пак е добре да анализирате по-обстойно състоянието на мъника. Именно заради това сме ви подготвили един бърз тест, чрез който ще можете да установите с какво точно ще се борите.

Ако на повечето въпроси сте отговорили с а), то най-вероятно детенцето ви има грип, ако пък сте избрали б) най-вероятно става въпрос за обикновена настинка. Разбира се, ако забележите влошаване на състоянието на своето дете най-добрият вариант е да потърсите незабавната помощ на педиатър.

За да овладеете бързо симптомите на настинка и грип, е добре още при първите прояви да вземете незабавни мерки. Чудесен вариант е специално разработеният за деца от 6 до 12-годишна възраст "Флудрекс Тими". Той съдържа оптимално количество парацетамол в комбинация с фенилефринов хидрохлорид и витамин С и успешно се справя с температурата, главоболието, болките в гърлото, хремата, болките в мускулите и чувството на обща отпадналост. Освен това в състава на "Флудрекс Тими" е добавен натурален сух екстракт от мащерка и е с приятен вкус, който вашият мъник ще приема с удоволствие.

(в материала има продуктово позициониране)