Автор
Цвета Герчева

Мисия пълен детокс: ето тайната как да бъдем по-красиви през юни

Лятото идва и вече сме подредили в гардероба си ефирните дрехи. И ако допреди месец поглеждахме към тях замечтано, то моментът да излезем по тънки презрамки и сандали, за да се насладим на слънчевите дни и дългите прохладни вечери, съвсем скоро ще настъпи.

Както казваше една приятелка: "Ако има някой, който не харесва лятото, да каже сега или да замълчи завинаги". Е, ние сме от момичетата, които са влюбени в топлите емоции на предстоящите месеци, но също така сме наясно, че за да им се насладим пълноценно, трябва да се отърсим от всичко излишно и да се сдобием с увереност и самочувствие. Затова и този сезон имаме тайна мисия за вас:

Стартираме специална академия за пълен детокс, с която ще се постараем да се почувствате като преродени. И понеже детоксът е не само на физическо, но и на емоционално ниво, ще се срещнем както с фитнес инструктор и топ експерти по хранене, така и с моден експерт, който ще ни даде конкретни съвети за детокс на гардероба.

Ще ви посветим и в тайните на натуралните съставки, които могат да детоксикират тялото и да подпомогнат функцията на бъбреците и черния дроб, каквито са екстрактите от листа на бреза и корен на глухарче. През юни ще ви помогнем да откриете своята формула за красота и баланс и ще ви разкажем за подходящите продукти, които ще направят кожата ви по-сияйна, а талията - по-тънка.

Оказва се, че не само количеството вредна храна, която приемаме е причина за напълняването. За това допринасят и натрупаните токсини, които затрудняват работата на важни системи в организма ни. Борбата със свободните радикали, които не могат да бъдат изхвърлени, натоварва органите и води до задържане на течности, поява на целулит и проблеми с кожата и теглото. Появяват се и безпричинна умора и отпадналост. И това са само част от симптомите, които сигнализират, че тялото ни е интоксикирано и има нужда от спешна детоксикация.

Но всъщност, за да повярвате в процеса, нека първо да обясним какво се случва в организма ни и как точно работи детоксът.

Силата е в теб

Трябва ли да се доверим на тези, които твърдят, че тялото ни има способност да се самопречиства и възстановява, или е по-добре да прибегнем до употребата на специални детоксикиращи продукти? Всъщност и двете твърдения са верни. От една страна, организмът ни наистина е "перфектно проектиран компютър", който притежава "програмата" за самопречистване. И не е само това. В хилядолетията на еволюция тази система е доказала, че работи перфектно.
От друга, обаче, следствие на все по-замърсената околна среда, често пъти бъбреците и черният дроб имат нужда от допълнителна помощ, за да се справят максимално бързо и ефективно с токсините. Затова и специалистите съветват да заложим на билкови екстракти, които трябва да са в специална комбинация и доза.
Брезата и глухарчето в Дио-Ренал Детокс са в много строго съотношение, създадено по формула за максимален ефект. Тя е разработена така, че да помага на организма да изхвърли токсините по изцяло натурален начин, като пречиства и детоксикира черния дроб и стимулира отделянето на вредни вещества през бъбреците.

Освен това формулата на Дио-Ренал Детокс има способност да подобрява храносмилането, да намалява риска от развитие на болести и да стимулира отделянето на вода от организма. Последното е от изключително значение, ако искате да имате гладка кожа на плажа, която да няма така неприятния портокалов ефект. Мит е, че целулитът е съставен само от излишни мазнини. Според някои проучвания огромна роля в образуването му имат именно свободните радикали и задържането на излишни течности.

Решението да бъдеш красива е само твое

И така - как да бъдем в супер форма още през юни? Това е въпросът, на който ще отговорим в нашата специална "Детокс академия", която стартираме само след броени дни в сътрудничество с Дио-Ренал Детокс. Тя ще ви помогне да откриете вашата собствена формула, която най-добре пречиства тялото и съзнанието, защото само здравата и щастлива жена може да бъде истински пленителна.

Именно затова създадохме тази "Детокс академия". Ще приемеш ли предизвикателството? Обещаваме ти, че ще бъде наистина забавно.

В този специален проект включваме 3 вдъхновяващи личности, от които ще научим най-важните правила за детокса. Всяка седмица един от топ експертите ни ще ви разкрива своите тайни за това как да детоксикираме организма си. Ще имате възможност да получите информация за най-важните правила и за това какво да направим, за да пречистим ефективно тялото си. Разбира се, всеки организъм е индивидуален, а когато става въпрос за детокс, всеки от нас има куп въпроси.

Именно затова ние създадохме специална платформа за въпроси, така че вие ще можете да попитате нашите експерти за всичко, което ви интересува. В края на всяка от трите седмици, посветена на трите ни експерта, те ще отговорят на вашите въпроси. Така че не се притеснявайте - питайте! Още повече, че платформата е анонимна.

Имаме и една страхотна новина за вас. Всеки, който зададе въпрос към нашите специалисти, участва в томбола със страхотни награди. Всяка седмица един от вас ще спечели 10-дневна детокс програма с 1 опаковки Дио-Ренал Детокс, както и специална бутилка за вода, която винаги може да стои в дамската ви чанта, за да хидратирате тялото достатъчно добре в топлите дни.

В края на нашата "Детокс академия" пък ще изтеглим голямата награда. Един от всички читатели, задали въпроси към нашите експерти, ще получи СПА уикенд за двама в любима СПА детинация, както и 3 опаковки Дио ренал Детокс, достатъчни за едномесечен курс на детоксикация.

Кои са нашите Детокс посланици?


Първи в "Детокс академия" ще се включи диетологът Ипократис Пападимитракос. Грък по произход, автор на няколко книги, той стои с името си зад хиляди наистина работещи индивидуални режими за поддържане на здравословно тегло на свои клиенти. Специалистът ще ни издаде тайната на детокса още следващата седмица.

Ипократис Пападимитракос е един от водещите консултанти по хранене в България. Има над 17-годишен опит и е помогнал на повече от 17 200 души да постигнат и задържат желаните килограми, откривайки своето нормално хранене. Можете да зададете всичките си въпроси към него, а той ще ви отговори, така че не се притеснявайте да питате.

За да ни издаде тайната на стегнатото тяло и на това как да се пречистим чрез движение, в тази специална "Детокс академия" се включва и Крис Гълъбов. Той е активен състезател и треньор по бокс. "През ученическите си години съм минал през много спортове, но боксът ми е приоритет вече над 10 години. Завършил съм НСА със специалност "Треньор по бокс" и курс към НСА по фитнес и бодибилдинг.", издава за себе си Крис, чиито съвети за тънка талия очакваме с нетърпение.

Модният експерт и ВИП автор на Woman.bg Пепа Петрова-Кънева пък ще ни даде ударни съвети за детокс на гардероба. Тя ще издаде тайните на това какви цветове да носим, за да подобрим емоционалното си състояние, както и кои са "отровните" дрехи, които спешно трябва да отстраним от рафтовете.

И така - ние стартираме! Бъдете с нас, защото точно сега е сезонът за ударен детокс, а ние ще ви посветим в най-строго пазените тайни на натуралното пречистване.

(в материала има продуктово позициониране)