Автор
Цвета Герчева

Внимание: Пухкава жена на хоризонта, или как това да не бъдеш ти

Лятото е в стихията си, всички вече са се отбелязали от плажа, а ти все още се притесняваш да се покажеш по бански пред критичните погледи на приятелите си? Ако и на теб само джапанките и очилата ти стават преди така мечтаната ваканция - време е да направиш някои важни промени в живота си.

На първо място - добре е да знаеш, че само от теб зависи как ще изглеждаш след една или две седмици. Ако си си поставила за цел да бъдеш с 5 килограма по-слаба за ранната есенна ваканция в началото на септември - сега е времето да започнеш с лека диета и спешен детокс за организма. Ако пък просто смяташ, че да пропуснеш вечерята е достатъчно, за да свалиш излишните килограми - значи вече си открила своята рецепта за стройна фигура.

И все пак - какво трябва да направим, за да изглеждаме по-добре по бански?

Спете момичета, просто се наспете

Добрият сън е изключително важен за здравето на организма. Той ни помага да се чувстваме по-отпочинали и прави така, че хормоните ни да работят в баланс с процесите в тялото. Ето защо ако искате да изглеждате добре по бельо или бански - никога не "крадете" от съня си, за да се занимавате с други дейности. Осемте часа сън на ден трябва да са свещено правило за всяка жена, която иска да изглежда добре и да се чувства перфектно в кожата си. А и помните какво казва Мерилин Монро - сън, сън и пак сън! Е, и червеното червило и диамантите помагат много, но само ако си добре отпочинала!

Една чаша вода, две чаши вода...

Всички диетолози вярват, че трябва да се пие много вода. Е, ако не сте фенове на тази напитка, не се притеснявайте. Лятото е перфектният сезон да се отдадете на любимите си леки питиета като фреш от краставица с малко настъргани корички от лайм или пък студен чай от мента. Има десетки начини да пиете по 2 литра течности на ден, без задължително това да бъде само вода. Така че, насладете им се и ги приемете като вашия начин да пречистите тялото в топлите дни.

Имаш ли по 20 мин. на ден? Не може да нямаш!

Ако всеки ден отделяте по 20 минути за бягане сутрин или след работа, само след месец ще се сдобиете със стегнат корем, секси дупе и оформени бедра. Да, разбира се, че няма да изглеждате като фитнес икона, но определено ще усещате тялото си супер тонизирано, а краката - стегнати като на супермодел. И не е вярно, че все нямате време. 20 минути винаги могат да се намерят, а всичко, от което имате нужда, са чифт маратонки, достатъчно мотивация и желание.


Кажете "Да" на детокса и "Не" на задържането на вода

Понякога диетите не действат, а вие се чувствате подути, отпаднали и без енергия. Имате чувството, че сте погълнали цяла връзка балони, долетели незнайно как от някой детски рожден ден и започвате да си мислите, че никога повече няма да имате онова плоско коремче, което имахте на 20. Е, момичета - грешите. Това лято просто се подложете на един спешен бърз детокс и посветете почивката си на плажа на пречистването на организма.

За да почувствате тялото си тонизирано и стегнато обаче, на първо място трябва да се отървете от излишната вода, която през лятото често задържаме. За да помогнете на бъбреците да изхвърлят излишните течности от организма, най-добре е да се доверите на някои природни дарове като екстрактите от глухарче и бреза. Именно тези натурални продукти влизат в състава на Дио-Ренал Детокс - хранителна добавка с изцяло природни съставки, която е създадена, за да помогне на тялото да се отърве от излишната вода и свободните радикали.

Благодарение на екстракта от бреза и глухарче Дио-Ренал Детокс помага на бъбреците да изхвърлят токсините и излишната вода от организма и освен това благоприятства за премахването на целулита, като стимулира кръвообращението в кожата.



(в материала има продуктово позициониране)