Автор
Woman.bg

20 кг надолу... Вижте Мона от „Революция Z“ след раждането!

Мона Гочев, по-известна като Мона, разкри интересни факти около килограмите, които е натрупала в периода на бременността си. Припомняме, че звездата от „Революция Z“ посрещна на бял свят първата си рожба през януари тази година, а в момента изглежда по-красива и женствена от всякога.

View post on Instagram
 

Въпреки че певицата и актриса не е сред почитателите на диетите и здравословното хранене, днес, само осем месеца след раждането, тя изглежда изумително добре.

Именно поради не особената си страст към диетичното похапване майката на малкия Никола била наддала доста килограми, които, казано между нас, изобщо не ѝ личат.

View post on Instagram
 

От профила ѝ в Инстаграм научаваме, че Мона е яростен привърженик на вкусната и питателна храна.

"Никога не съм била от момичетата, които умеят да спазват диети. Не треперя и по килограмите... може би затова качих над 20 по време на бременността. И постепенно ги свалям, но просто не мога да се ограничавам. Обичам храната! Обичам да ми е вкусно! Животът е твърде кратък, а вкусната храна е толкова много... няма време за диети", пише тя в социалната мрежа.

Сред последните си постове чаровната блондинка е качила снимка, на която си купува гирос. Най-новите ѝ кадри, изпълнени с плажни емоции, разкриват перфектно тяло, по което няма и следа от каквато и да било скорошна бременност.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Е, харесва ли ви или не, това е положението - докато някои майки се бъхтят под тежестите във фитнес салона и се чудят какви диети да спазват, други си угаждат с любимите ястия, без това да оказва ни най-малко негативен ефект върху фигурите им.

View post on Instagram
 

Четете още: Мона показа новородения си син (Снимки)