20-минутна тренировка, с която да стегнете дупето след празниците

02 януари 2023 | 09:00
22107
5
5

Няма как след Коледа и Нова година да не сме качили някое и друго килце. Не се тревожете, а по-скоро бързо тръгнете към залата за една тренировка. Някои от упражненията може да направите дори у дома. Старт!

Упражнение 1

тнгтнхвнтвнтв

Легнете на пода и опънете ръцете си, като ги държите в близост до тялото си. Повдигнете тази нагоре и започнете да редувате, като свивате ляв и десен крак, както е показано на снимката. Направете възможно най-много повторения за 50 секунди, след което починете 1 минута. Направете от това упражнение по три серии.

Упражнение 2

тнгхтнхнн

За това упражнение ще ви е необходимо нисък стол или пейка, тип „лежанка“ (има я във всяка фитнес зала). Стъпете върху пейката и отстъпвайте съответно с ляв и десен крак, като се стараете да държите ръцете си свити в близост до гръдния кош. Направете възможно най-много повторения за 50 секунди, починете о после повторете още един или два пъти.

Упражнение 3

тхтнхнтхнт

Отново ще използвате същата тази пейка/лежанка, както и два броя гирички – по една във всяка ръка. Застанете на две крачки от пейката с гръб към нея. Сложете десния си крак на пейката и започнете бавно да клякате, като държите по една гиричка във всяка от ръката си. После сменете крака и повторете упражнението няколко пъти.

Упражнение 4

хтнтнвтпвн

Тук отново ще трябва да използвате гирички. Краката ви трябва да са наразстояние около 3 м. Започнете да клякате, като държите по една гиричка във всяка ръка. При клякане ръцете ви трябва да докосват пода, като съответно държите гиричките отпред. При изпълнение на това упражнение стегнете седалището си. Направето го в продължение на 50 секунди, починете и повторете.

Упражнение 5

тгнхнхнхфт

Ето и финала на тази серия от упражнения за добре оформено дупе. Необходимо е да стегнете седалището и да отскачате в страни, като държите ръцете си в юмрук пред гърдите. Направете по 3 серии от упражнението, като всяка е с продължителност по 50 секунди. 

Коментари

5
  06 януари 2023 | 23:28 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
4
  03 януари 2019 | 22:08 отговор
 

 
3
  03 януари 2019 | 09:41 отговор
 

"Краката ви трябва да са на разстояние около 3 м." Ако може някой да сподели как се постига това?

 
2 АХАХА
  01 януари 2019 | 16:38 отговор
 

СЛЕД КАТО СА ВИ ГО ОЛАБИЛИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ

 
1 Грозен, гнусен и миризлив мангал.
  01 януари 2019 | 13:36 отговор
 

"" Надежда Дойчева - бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна. "" ЩЕ ТЕ РАЗСТРЕЛЯМ КАТО КУЧЕ ГНУСНО, ГРОЗНО И МИРИЗЛИВО ЦИГАНЕ - ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ РОВИШ НА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ ХОРА В ЛИЧНИТЕ ДАННИ ЧРЕЗ МОБИЛНИ НОМЕРА.

 

Добави Коментар

Най-четени