Джей Ло е по-перфектна от всякога, тя го знае и не спира да го показва всеки ден. Латино красавицата не само се радва на идеално тегло, но и на чудесно оформени мускули, за които всички благородно ѝ завиждаме. И тъй като от снимките, които тя неуморно споделя в социалните мрежи, не си личи, се чувстваме длъжни да ви споделим, че звездната дама е на 49 г. А ние не ѝ даваме повече от 29. Как успява да го постигне и каква е тайната на фигурата, за която дори много 20-годишни момичета единствено си мечтаят? Джей Ло е готова да ни разкрие.

Тя не консумира кофеин, напълно се е отказала от алкохола и винаги се наспива.

„Погрижих се за себе си и сега това си личи“, споделя гордо самата Дженифър. Според нея единствените признаци, които издават, че скоро ще чукне 50, са болките в гърба и нуждата ѝ да слага очила, когато чете.

View post on Instagram
 


Горещата дива започнала да тренира усилено за мускулна маса, тъй като изтощителните танци на сцената и в залата я карали да губи от нея. Освен това, тя никога не се притеснявала от апетитните си форми, защото в семейството ѝ голямото и добре оформено дупе винаги е било на почит. То е част от латино културата и Джен се гордее с него.

В момента Лопес е щастлива с половинката си Алекс Родригес и двамата често тренират заедно. Самата тя е във фитнеса 4 пъти в седмицата, а спортът винаги е бил важна част от всекидневието ѝ. Джей Ло споделя, че се старае за фигурата си, но перфектното тяло никога не е било цел за нея. Просто е приела тренировките като начин на живот.

Още ли не сте тръгнали към фитнеса?

Четете още: Законите на Аюрведа за изваяна фигура