41-годишната Лияна показа тяло на богиня и разкри на какво дължи изящния си вид

Няма какво да го увъртаме – на 41 години Лияна изглежда по-красива и сексапилна от всякога, а това фолкпевицата безспорно дължи на строгия режим на хранене, комбиниран с редовните физически упражнения, които тя спазва от няколко години насам.

Резултатът е повече от ясен – днес изпълнителката е горд притежател на изваяно до съвършенство тяло като на богиня, а с излъчването и чара си тя с лекота слага в джоба си момичета с години по-млади от нея.

View post on Instagram
 


Ето какво сподели фолкзвездата на профила си в Инстаграм по повод правилното хранене и активния спорт, давайки на почитателите си себе си като пример за ефекта от здравословния начин на живот:

"Както знаете, за мен спортът е начин на живот! Освен това винаги съм се стремяла да се храня чисто и здравословно? Нещото, което си потвърдих на мястото, на което се случваше този детокс, е, че всъщност самичка, слушайки тялото си, аз съм се хранила изключително правилно! В “простичката” храна се крие ключът към нашето здраве! В малкото обработка, в малките количества! Единственото, което ми беше трудно да изключа, беше захарта! Шоколадът, без който не можех, но се справих с липсата му!

Единственото, което няма как да правя всеки ден, са процедурите с кал, масажите, които с помощта на електрически импулси, стимулираха всеки ден функцията на различните органи. Но пък живеейки правилно, ние ги предпазваме от различни патологии и болежки! Това можем да го правим всички! Вълшебната ябълка?, вълшебната целина?, чия?, цвекло?, отвсякъде можем да си ги вземем, не струват скъпо, а лекуват, защитават, подпомагат функциите на организма ни. Те са нашите лекари! Обичайте себе си - лесно е! Подарете си здраве, красота и дълголетие, с помощта на майката природа и волята си! И... не пренебрегвайте спорта - той е най- великият лечител? Дори специалистите тук го поставят на 1-во място! Обичам Ви!".

View post on Instagram
 

Четете още: Романтика безкрай: Вижте къде Николета отпразнува рождения си ден!