70-годишната Джейн Сиймор показа фантастично тяло от плажа

Неувяхващата Джейн Сиймор, която на 15 февруари навърши 70 години, показа фантастично тяло от плажа.

Момичето на Бонд, която изигра и знаменитата д-р Куин Лечителката от едноименния сериал, не спира да пръска чар и сексапил, независимо от годините, които е навъртяла.

View post on Instagram
 


Където и да се появи, Сиймор действа на околните като истински магнит. Дали ще е с прилепнала по стройната ѝ снага красива дълга рокля, или по бански, тя изглежда винаги като богиня.



Поредните суперлативи и възторжени коментари звездата предизвика с последните си снимка, които тя сподели на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

На тях актрисата се наслаждава на слънчевата си ваканция под жарките лъчи на Хаваите и определено изглежда много доволна и щастлива. А вниманието на феновете ѝ и този път бе привлечено не само от лъчезарната ѝ и покоряваща усмивка, но и от великолепната ѝ фигура.


Снимки: gotceleb.com

На кадрите и видеото Джейн е облечена с цял бански в небесен цвят, допълнен с бяло феерично парео с пеперуди.

Сиймор неведнъж е споделяла, че дължи перфектния си силует преди всичко на активния си начин на живот. За разлика от други свои колежки тя не е почитател на изтощителните диета, а вместо това разчита на редовните тренировки и на честите разходки сред природата и морския бряг.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната на Ева Мендес - една и съща храна всеки ден