Автор
Ева Григорова

Адел ни шокира: Слаба съм, но ям хамбургери!

Безспорно трансформацията на Адел ще остане като една от най-запомнящите се в историята на шоубизнеса. Звездата успя да отслабне с цели 45 кг за две години. Въпреки дългия път, който измина обаче, Адел признава, че все още хапва “забранени” храни.

“Хапвам си Макдоналдс веднъж седмично и приготвям невероятна пикантна паста” - призна 33-годишната певица.

“Без значение, че съм отслабнала, все още знам всичко за храната и обожавам да ям много” - допълни тя.

View post on Instagram
 

Признанието ѝ бе направено по време на специално видео, заснето от Vogue, в което изпълнителката се опитва да познае класически британски ястия, докато е с маска на очите.

По време на клипчето Адел си признава, че ако трябва да избере последното ястие, което ще хапне в живота си това биха били пилешки хапки, биг мак и пържени картофки от Макдоналдс. “Това е моето тристепенно меню, хапвам го поне веднъж седмично” - сподели изненадващо изпълнителката.

View post on Instagram
 


Най-любимото ястие на Адел обаче е Неделно печено или Sunday roast, което традиционно се приготвя от прясно изпечено телешко месо с печени картофи и сезонни зеленчуци. “Любимото ми британско ястие е Неделното печене, което приготвям доста добре всяка неделя, любимо е на сина ми” - допълва тя.

Суперзвездата дори разкри, че е работила в кафене в Тотнъм. “В началото само изнасях храната от кухнята, но година по-късно вече приготвях закуски! Взимах само по 25 паунда на ден!” - споделя тя.

Носителката на “Грами” отправи специални благодарности към Джейми Оливър, чиито съвети много ѝ помогнали в кухнята.

View post on Instagram
 


“Когато бях на 18 бях сама за около две месеца и си поръчвах много храна, която ми струваше прекалено много пари, тогава прочетох “Моето меню за 30 минути” на Джейми Оливър и научих основите на готвенето” - признава Адел.

“Освен това правя невероятна пикантна паста, дори италианци са ми го казвали” - допълва изпълнителката.

По-рано през този месец Адел влезе в историята като първата звезда, която едновременно се е появила на корицита на британския и американския Vogue.
Тази седмица пък изпълнителката разкри, че три от най-близките ѝ приятели въобще не харесали най-новата ѝ песен Easy On Me, когато им я пуснала за първи път. Въпреки това Адел решила това да е първият сингъл, който ще пусне, след дългото ѝ отсъствие от музикалната сцена и по всичко личи, че не е сгрешила, тъй като парчето се превърна в най-стриймваната песен в рамките на един ден в Spotify.