Бионсе разкри тайната за скоростното си вталяване след раждането на малката Блу Айви. В интервю за сп.Shape, подкрепено със страхотна фотосесия, певицата откровено споделя, че разбира склонните към трупане на излишни килограми жени, защото самата тя винаги се е борила с тази си особеност.

По време на бременността си 31-годишната Бионсе качила 26 килограма и днес до известна степен съжалява, че се е впуснала в толкова рязко отслабване след раждането.

На корицата на списанието Бионсе позира с бански на Karla Colletto

„Не разполагах с много време да отслабна, защото насрочих шоу едва 3 месеца, след като родих, което никога не бих направила отново!“

В разговора си с екипа на сп. Shape тя откровено признава: „Не съм човек, който е слаб по природа. Аз трябва да полагам усилия, за да поддържам тялото си във форма.“

Но въпреки това Бионсе настоява, че жените трябва да приемат различията си и да се фокусират повече върху здравето, отколкото върху кантара.

„Не е казано, че трябва да сме еднакви. Бъдете здрави и се грижете за себе си, но и бъдете щастливи с красивите неща, които ви правят онова, което сте.“

Певицата се посветила предимно на кардио тренировка, която представлявала ежедневно танцуване. Целта била максимално раздвижване и изпотяване.

Признава още, че 80% от загубеното тегло, натрупано по време на бременността, се дължи на избягването на определени храни, начело с любимата ѝ паста.

„Спазвах нискокалорична диета. Стоях настрана от червено месо и ядях много риба, замествах пастата и ориза с киноа.“

„Закусвах бъркани яйчени белтъци и зеленчуково смути или пълнозърнеста закуска с нискомаслено мляко. За обяд и вечеря хапвах много риба и зеленчуци. А през деня се опитвах да съм винаги добре хидратирана.

Винаги се глезя в неделя, когато си позволявам да ям каквото поискам. Обикновено посягам към пица – любимото ми прегрешение.“