Бившата на Чанинг Тейтъм се сдоби с фантастична форма с диета 80/20

Актрисата и танцьорка Джена Дюан, известна също и като бившата съпруга на Чанинг Тейтън, демострира фантастичен силует в новия брой на списание Women's Health.

40-годишната звезда споделя пред изданието, че никога не се е чувствала в толкова чудесна форма, откакто е преминала на нашумелия напоследък сред знаменитостите хранителен режим 80/20.

View post on Instagram
 

За диетата Джена разкрива, че ѝ дава правото на свобода да избира какво да консумира в 20 процента от времето. Останалите 80 процента обаче тя е длъжна да се съобразява с някои конкретни изисквания на здравословното хранене.

Актрисата пояснява, че четири дни в седмицата се храни внимателно и диетично, а на петия ден си позволява каквото обича, например любимата ѝ мексиканска храна и вино.

View post on Instagram
 

"Не се лишавам. Но през повечето време се старая да избирам здравословни, веган храни. С този режим ми помогна не само да възвърна бързо килограмите си отпреди раждането, но и да се чувствам по-силна и енергична."

Пред медията красавицата разкрива още, че отделя редовно време за тренировки, като най-често залага на пилатес.

Миналата година Дюан се сдоби с втора рожба – син от годеника си Стив Кази. Брюнетката се радва и на 7-годишна дъщеря от брака си с актьора Чанинг Тейтън.

View post on Instagram
 

Четете още: На 69 и перфектна: Каква е тайната на Джейн Сиймур за тази форма?