Автор
Woman.bg

Черната Златка издаде тайната за новата си фигура

Тези от вас, които следят стриктно социалните мрежи и популярните личности, със сигурност са забелязали голяма промяна в една от дамите, добре познати в публичното пространство. Тя е известна с изкусителната си визия – стегнато тяло, секси излъчване, кожа, целуната от слънцето и красиво лице. Тя е Златка Димитрова, която в последно време изглежда по-добре от всякога.

В момента плеймейтката има още по-добре изразена мускулатура, тялото ѝ е просто безупречно и ако следите развитието ѝ през годините, може би си задавате въпроса как е успяла да направи толкова голяма промяна с визията си. Ето защо Златка реши да сподели тайната си в социалните мрежи и кои са факторите, на които дължи стегнатите си форми.

Мургавата изкусителка винаги е поддържала силует и е била на стриктен режим. Но през последните месеци е засилила още повече тренировките и е направила промени в хранителния си режим. Тепърва ѝ предстои да развие още някои мускулни групи и не спира да мисли за своето усъвършенстване. Златка потвърждава добре познатата истина, че храната е също толкова важна, колкото и спортът.

А вие какво мислите за променената визия на плеймейтката? Бихте ли направили нещо подобно с тялото си?

Четете още: Ново 20: От кафето се отслабва