Ако хвърлите поглед на една от последните снимки, които Дженифър Лопес сподели в Инстаграм профила си, със сигурност ще си кажете, че само звезда от нейния ранг, с достатъчно пари и цял екип от хора, които се грижат за визията ѝ, може да изглежда по този зашеметяващ начин на 49 години.

Истината обаче е, че Джей Ло тренира адски много. А и не е тайна, че често го прави в компанията на половинката си Алекс Родригес. А когато си последователен в това, което правиш, а още повече – имаш до себе си спаринг партньор от типа на сексаплиния бейзболист, резултатите никога не закъсняват.

Доказателство за това е поредният впечатляващ кадър на звездата, разкриващ за кой ли път изваяното тяло на певицата.

View post on Instagram
 

През лятото латино дивата навърши 49 години, а по повод личния си празник тя качи фотография по бански, на която изглежда зашеметяващо.

View post on Instagram
 

Не след дълго и на профила ѝ в Инстаграм се появи ето такава снимка:

View post on Instagram
 

Освен на присъствието на любимия си в залата, спортния си чар актрисата дължи до голяма степен на холивудския треньор Дейвид Кирш.

"Тя е генетично благословена, надарена е с невероятно количество физическа енергия. Но и сне по-малко количество умствена и емоционална енергия", казва той за Лопес през 2017 г.

Джей Ло също така е фен и на метода на Трейси Андерсън, който се фокусира върху по-малките мускулни групи.

View post on Instagram
 

Към най-новата си снимка Джей Ло пише: "Моят живот и кариера са фокусирани върху моите страсти и правенето на неща, които ме правят щастлива..."

Четете още: Джей Ло шокира с бицепс