Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун разкриха как отслабват

43-годишната Рийз Уидърспуун и 50-годишната Дженифър Анистън са жени, които определено могат да се похвалят със завидна фигура и впечатляващ младежки вид. Разбира се, за това си има причина и тя е, че и двете полагат изключително много грижи за себе си.

В интервю за Radio Times актрисите споделят подробности около начина си на живот, издават хитринките, които им помагат да поддържат перфектен външен вид. Интересното е, че и Рийз, и Дженифър се придържат към сходни методи и правила с някои малки разлики.

Дженифър Анистън

„Аз съм ревностна поддръжничка на т.нар. фастинг метод на отслабване. Става дума за периодично гладуване, което при мен дава страхотни резултати. Не закусвам сутрин и така оставям тялото си без храна 16 часа“, открехва завесата на своите малки тайни на красотата Анистън.

„И двете тренираме около шест пъти в седмицата. Важна част от хранителния ни режим са зелените сокове“, допълва Рийз, която сутрин си позволява за закуска само зеленчуково смути и кафе.

„Джен знае страшно много важни неща относно тренировките, ето защо винаги се допитвам до нея. А тя е уникален експерт“, споделя възхищението си Уидърспуун към колегата си.

Рийз Уидърспуун

Ако има един голям и златен закон, в който и двете се кълнат безрезервно, той гласи следното: „Никакво пържено под каквато и да било форма!“ Звездите твърдят, че това правило е простичко и се спазва изключително лесно.

Дженифър признава обаче, че не прилага фастинг метода всеки ден. Причината за това е, че не е полезно за организма. Отбелязва, че този метод за отслабване е ефектен и безвреден, само ако се спазва с прекъсвания от време на време и под зоркото око на специалист. Когато не е на този тип режим, тя започва утрото си със сок от целина, след което се отдава на медитация. Едва след това преминава към утринните си упражнения. Графикът на Анистън започва най-късно в 9 ч. сутринта, а този на Уидърспун в 5:30 ч. сутринта, защото води седемгодишния си син Тенеси на училище.

Във връзка с фастинг метода диетоложката Сузи Барел, която също е в студиото на предаването, обръща внимание на това, че строгият режим за гладуване не е за всеки. Той трябва задължително да бъде консултиран с експерт диетолог, предупреждава тя. Всеки организъм е индивидуален и според това какви са неговите нужди, специалистът може да предложи подходящ хранителен режим.

Що се отнася до феновете на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун, съвсем скоро те ще могат да се насладят на актьорската игра и на двете си холивудски любимки едновременно. Това ще се случи в предстоящия телевизионен сериал The Morning Show, в който актрисите играят заедно.

Това е вторият път, в който Анистън и Уидърспуун се събират на снимачната площадка. Преди повече от 20 години почитателите на култовия сериал „Приятели“ имаха шанса да ги видят на малкия екран в ролите на сестри.

Четете още: Дженифър Анистън проговори за проблемите си със здравето