Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън иска тялото на Жизел Бюндхен

Актрисата Дженифър Анистън разкри, че завижда за телата на моделите и има притеснения за собствената си фигура.

Макар че 45-годишната актриса бе избрана за "най-секси жената на всички времена" от читателите на списание Men`s Health, тя признава, че има забележки към външния си вид. Тя дори разкри на телата на кои известни личности се възхищава.

* Дженифър; Жизел

На въпрос чие тяло би заела за 24 часа, тя отговаря: "Дали наистина ще искам да го върна? Много ще ми хареса да карам ски безспир, като Линдзи Вон. Искам тялото и на Жизел, защото… защо не".

* Жизел

Дженифър не споделя снимки, на които се е снимала сама, нито споделя снимки по бански. Тя няма профил в Инстаграм, а и не иска да има. "Не разбирам. Има достатъчно много в мрежата, защо и аз да споделям", казва тя.

Четете още: Искате ли лицето на Дженифър и формите на Бионсе?

Актрисата сподели и кой е любимият й коктейл. "Никой не знае, че мога да правя страхотно "Блъди Мери". Тайната се крие в количеството на сока от лайм, маслините и още няколко тайни, които няма да издам", разкрива тя.

Актрисата сподели и кои са нейните любими предавания по телевизията - "Гласът" и "Америка търси талант". Тя каза и че не обича, когато хората пеят с радиото.

"О-о-о мразя това нещо! Обичам да слушам песните, не да ги пея. Искам да запиша всеки, който пее с радиото и после да му го пусна да се слуша", казва Дженифър Анистън.

Четете още: Дженифър Анистън отново с дълга коса