Автор
Ива Петрова

Джесика Симпсън в страхотна форма на 40

Гледайки стройната и спортна Джесика Симпсън, трудно можем да повярваме, че тази знойна хубавица доскоро тежеше 108 кила. След третата си бременност певицата много напълня, а по-късно реши да се заеме сериозно с фигурата си. Само за половин година блондинката свали 45 кг и започна отново да се появява по къси рокли и панталонки.

По думите на треньора ѝ, Джесика е гледала да се движи възможно най-много, яла е по пет пъти на ден (наблягайки на белтъчини и фибри) и е спазвала здравословен режим на съня. И ето го и феноменалният резултат!

На 10 юли Симпсън стана на 40 години. Обикновено звездите използват подобни кръгли годишнини, за да напишат пожелания за самите себе си или да благодарят на близките си. Джесика обаче вместо това постна своя снимка, на която позира по скъсани дънки пред огледалото.

View post on Instagram
 

„Държах тези дънки True Religion в гардероба си в продължение на 14 години (без да преувеличавам). Мисля, че в последните часове преди рождения си ден им дадох още един шанс. Добре дошла, 40-а годишнина, приятно ми е да се запознаем“, написа певицата.

В коментарите много хора отбелязаха, че Джесика изглежда не по-зле, отколкото през 2006 г.. Някои фенове даже се притесниха, че Симпсън се е увлякла твърде много по отслабването. „Джес, ти си красива, но не ти отива да си кльощава“, „Джесика, не забравяй и да хапнеш“, пишат нейни почитатели.

Напомняме, че през 2014 г. певицата се омъжи за Ерик Джонсън, с когото бяха заедно от три години. Сега те имат три деца.

View post on Instagram