Автор
Ева Григорова

Ефективен и стилен начин да спортувате у дома: велоергометърът DOMYOS Woodbike

Без съмнение едно от новогодишните обещания, които ще си дадете тази година, е да бъдете в топ форма, да се грижите за себе си и за своето здраве. За съжаление, в голям процент от случаите, този тип обещания остават само една неосъществена мечта, а причината за това е, че рядко съставяме план как точно да ги постигнем.

Малко преди празниците ще ви запознаем с един уред, който тествахме на живо и който с лекота може да ви отведе към оптималното физическо състояние и здраве, при това без да има нужда да излизате от собствения си дом.



Домашните тренировки с велоергометър спомагат за изгарянето на мазнините, правят ни по-издръжливи, поддържат здравето на сърцето, оформят краката и долната част на тялото и не на последно място - подобряват цялостното настроение.

Бихте могли да вмъкнете една 30-минутна ползотворна тренировка с домашния си велоергометър DOMYOS Woodbike по всяко време - сутрин, докато четете книга, докато скролвате в социалните мрежи, а с подходящата приставка за лаптоп - дори и докато работите. И ако доскоро ползвахме велоергометъра за "закачалка" за халат, вече дизайнът на този уред е толкова различен, че определено би изглеждал като едно стилно допълнение към интериора. Сега вече можете да тренирате със стил. Наистина.



DOMYOS Woodbike от Decathlon е с красив дизайн и масивна дървена рамка, а визията му се вписва чудесно в интериорните решения за всеки дом, със стабилни естесвените материали, използвани за изработката му.

Сега вече велоергометърът е красиво допълнение към дома ви, а не "кръпка от фитнес залата". Минималистичният дизайн на уреда му дава възможността да стане стилен акцент във всеки дом и да - вече ще имате велоергометър, който искате да покажете, а не да скриете от гостите.



DOMYOS Woodbike е изработен от масивен бук, а Decathlon ще засади по 10 нови дръвчета за всяко едно, използвано за производството на велоергометъра. Страхотна инициатива, трябва да признаем!

Велоергометърът се предлага като комплект от два отделни елемента: дървена рамка и механична част, а осигуряването на резервни части и възможност за поправка са сред основните елементи от екоконцепцията на компанията, които имат за цел удължаване живота на продуктите. Към уреда се предлага и стойка за таблет или лаптоп, с помощта на която бихте могли да се забавлявате, да работите или пък да учите, докато тренирате.

*Съветът на woman.bg:

Нашите редактори се разходиха лично до Decatlon, за да тестват новия велоергометър и останаха със страхотни впечатления. Много качествен дървен материал, който наистина създава усещане за дом и уют, удобна седлака (знаете, че това е важно), много приятно натоварване при въртене на педалите и пълна, безрезервна любов към стойката за лаптоп.

Уред, който определено може да направи тренировките ви по-приятни, а и да си признаем – всички имаме нужда от 30-минутно кардио, за да поддържаме форма през зимния сезон.

Съветът ни е: насладете се на ползите от този иновативен велоергометър – вписва се чудесно във всеки интериор, помага да тренирате с удоволствие и да – той може да се превърне в практичен, полезен и незабравим коледен подарък, който ще използвате всеки ден с удоволствие!

(в материала има продуктово позициониране)