Ето го простото упражнение, с което Ребъл свали 35 кг

12 януари 2022 | 11:10
4790
2
Снимка: Getty Images
2

Ребъл Уилсън най-накрая разкри простото упражнение, с което успя да свали 35 кг. 41-годишната комедийна актриса сподели в интервю, че тайното й оръжие за отслабване са не високоинтензивните тренировки, а ходенето. Да върви минимум по един час на ден я е посъветвал доктор, според който това било най-доброто решение за нея.

Аз съчувствам на всички, които се борят с килограмите, защото това е нещо, с което аз съм се борила винаги. Но трябва да знаете, че пътуването на всеки е различно и това не е състезание”, обърна се Ребъл към всички дами, които имат проблем с килограмите.

Ребъл претърпя истинска трансформация през последната година и половина и в момента е неузнаваема.

Още по темата

Коментари

2 tools.eti.pw
  15 януари 2022 | 15:57 отговор
 

tools.eti.pw

 
1 Stamatis
  12 януари 2022 | 12:45 отговор
 

Не е само движението!Активен съм физически, според мен, над средното ниво! Всеки ден изминавам средно по 7 км. с велосипед, всеки ден!След Велидкенските пости, по които свалям около 6 кг., качих до средата на ноември тези 6 кила и отгоре 4. Въпреки многото движение! Проблема бе, че много плюсках и за да компенсирам, би трябвало да изминавам по 30 км. на ден с велосипеда! Проблемът идва основно от начина на хранене и качеството на продуктите! Ако сте миньор можете да хапнете и 3 000 калории на ден, но ако само се движите на 500 м. до колата и тракате на клавишите в офиса по цял ден и сте на 45 години и 800 калории на ден могат да ви направят свиня! Затова по-малко пържоли и кексчета и повече зеленчуци и не мазни меса! Това е, останалото е самоизмама и поредната провалена диета!

 

Добави Коментар

Най-четени