Автор
Цвета Герчева

Ето каква е точната причина да не можем да отслабнем

Диети, режим, малки порции, спорт и лишения... Така обикновено изглежда ежедневието на жената, която иска да свали няколко сантиметра от талията си, преди да сложи банските на плажа.

Дали обаче мисията "Секси тяло за лятото" е успешна при всички? Отговорът често е "Не", а броят на момичетата, които за пореден сезон не могат да влязат в джинсите си, постоянно нараства. Къде обаче е причината и защо не можем да отслабваме толкова лесно, колкото преди 10 години например? Отговорът не е само във възрастта ни и първите цифри на ЕГН-то. Според редица специалисти телата ни са затлачени с отрови и свободни радикали и това е основното, което пречи на вталяването ни.

Каква е реалността, която не осъзнаваме?

Организмът на повечето съвременни хора има спешна нужда от детоксикация, казват специалистите. Ние поемаме съвсем минимални количества отрови, но това се случва прекалено често. Без да осъзнаваме, ние се тровим от редица медикаменти, препарати, лосиони за тяло, омекотители и от мръсния въздух и водата, които ни заобикалят. Реално телата ни са истинска мишена за един куп вредни вещества, които макар и в изключително минималистични количества, с времето се натрупват в клетките ни.

Какво прави тялото в този момент?

Разбира се, опитва се да се пречисти от отровите колкото е възможно по-интензивно, но не винаги успява и токсините започват да се натрупват в органите и кръвта ни. Последствията са ужасни, а ние рядко си даваме сметка, че нетипичното ни главоболие например, може да се дължи на силно замърсеният градски въздух или на консервантите във вафлите, които си хапваме тайно. Е, тогава въпросът "Защо не мога да отслабна, като съм на диета и не ям почти нищо" се явява едно логично обяснение на интоксикираните ни тела, а килограмите просто се покачвват в геометрична прогресия.

Кантарът мълчаливо отчита "болните" килограми на замърсените ни тела, а ние се чудим как да решим проблема с подутия стомах.

Казано накратко - фактите са стряскащи , а организмът ни често е толкова затлачен с отрови, че просто не функционира по начина, по който очакваме. Тогава къде отиват теориите с палеодиетите, с режима на Аткинс и с чудовторната "Саут бийч" от 90-те? Ами в графа - "невъзможно отслабване", поради единствения факт, че първата стъпка преди вталяването, трябва да е детоксикацията. Това е новото ноу хао на редица специлисти по храненето.

Решението е в детоксикацията

Детоксът е практика, която още лекарите в Древна Гърция препоръчвали на пациентите си (въпреки че те живеели в доста по-чиста среда от нас). Реално детоксът е специален режим на работа на организма, който се активира, когато в клетките попаднат повече от нормалното количество вредни вещества. Истината обаче е, че тялото често има нужда от малко помощ, за да активира по-силно тази своя автоимунна дейност. Затова според специалистите, когато се подлагаме на детокс, е добре да подкрепим организма в тази негова трудна битка с някои натурални вещества като екстрактът от Репей, Мащерка, Леспедеза и Андрографис например. Комбинацията им е изключително ползотворна за извеждането на всички отрови от организма. Затова и екипът на "Брандекс България" съвместно с доктор Пашкулев създават специалната рецепта на ДетоксиФайв, в която влага екстракти от Репей, Мащерка, Леспедеза и Андрографис, в комбинация с органичен Селен, която е предназначена за бърз детокс на организма.

ДетоксиФайв е хранителна добавка , която е създадена по изключителна формула. Всяка съставка на ДетоксиФайв има специфичен механизъм за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма, а именно на черния дроб, белите дробове, бъбреците, лимфата, кръвта и кожата. Освен детоксикиращ ефект, ДетоксиФайв допринася и за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

(в материала има продуктово позициониране)