Ето на каква следобедна закуска залага Джулиана Гани след раждането

07 февруари 2023 | 00:20
6856
2
Снимки: Instagram
2

Джулиана Гани разкри на каква следобедна закуска залага след раждането.

На стори в Инстаграм тя сподели пред феновете си апетитната вкусотия, с която зарежда силите си в следобедните часове. От кратко видео научаваме, че това е лютеницата и че тя е любимо гастрономическо удоволствие на силиконката още от детството.

В сторито на профила си "Мис Тунинг 2014" сподели още и тайната си за поддържане на финия си силует.„Ограничавам въглехидрата, ям го само сутрин в малко количества, не ям сладко, нито тестено. Внимавам и със солта, стремя се към полезна храна в малки порции и качество“, написа фината блондинка, която в средата на януари тази година роди второто си дете.

 

Четете още: Тайната е разгадана: Ето защо бебето на Джулката се казва Кай и на кого го е кръстила (снимки)

Още по темата

Коментари

2
  09 февруари 2023 | 08:52 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Дзурлa
  07 февруари 2023 | 12:06 отговор
 

Кво ме боли ! Ако иска да яде гюбре , все ми е тая !

 

Добави Коментар

Най-четени