Всяка жена иска да изглежда добре и да се чувства страхотно в кожата си. Някои постигат мечтаната фигура по-лесно, при други това изисква повече усилия.

При всяка жена е индивидуално – структура, метаболизъм на тялото, гени, начин на живот, качество и количество на физическа активност и други.

И все пак, общовалиден факт е, че всяка дама изглежда по-добре, когато тялото й е стегнато, независимо от нейните мерки.

Но дали някои жени не прекаляват с физическите упражнения? И кога според вас една жена прекрачва границата на стегнато-женствено тяло и на такова, наподобяващо вече мъжката структура?



Идеалът за женско тяло се е променил драстично, и ако в древността са били на почит пищните фигури, за които писахме по-рано, сега се шири мнението, че жените трябва да са слаби и да следват разни идеали…

Гуен Стефани е от известните личности, които винаги са изглеждали страхотно, по всяко едно време на денонощието и както я помним от началото на нейната кариера.

След две бременности, Гуен отново е на върха, взривяваща сцените по света със своята група „No Doubt” и новите им песни.



Съвсем наскоро тя демонстрира супер секси тяло, което гордо изперчи пред хилядите фенове. Стегнат корем, мускулести ръце и сценично поведение, достойно за похвала.



Освен непрестанната грижа за двете си дечица, платинено русата звезда тренира усърдно и поддържа фигурата си с тичане и правилен режим на хранене.

Виждаме едно хармоничност тяло, изправена стойката и добре оформени линии, които формират една перфектна фигура.



Какво ще кажете за това тяло? Тяло на успял, трудолюбив и амбициозен човек.

Но дали Гуен не прекалява? Споделете вашето мнение с нас.

Pink & Gwen

Вижте повече снимки на Гуен в нашата галерия