Автор
Woman.bg

Хит в отслабването! Момичета свалят килограми с вълшебна напитка

Нов хитов начин за отслабване заплени малки и големи в мрежата. Най-хубавото в новината е, че не става дума за строга диета, а напротив за една единствена напитка, с помощта на която се смята, че може да отслабнеш за 5 дни. Потребител на ТикТок с никнейм luthfa.choudhury твърди, че е успяла да се раздели с излишни килограми без тежък хранителен режими и без спорт. Тя просто пиела от вълшебната напитка всеки ден.

Тя всъщност се приготвя много лесно - в топла вода се слага лъжичка разтворимо кафе и същото количество лимонов сок. Момичето съветва сместа да се приема сутрин.

Интересът към лесния метод за отслабване бързо е нараснал и в момента в платформата има много хора, които са решили да пробват и да споделят опита си.

Важно е да се отбележи, че според диеотолози напитката не е подходяща за всеки. Комбинацията на кафе и лимон например не се препоръчва на хора със стомашно-чревни проблеми, тъй като и кафето, и лимонът дразнят стомаха. Отделно консумацията на по-големи дози кофеин може да предизвика нервност и раздразнение.