Холи Бери показа как се правят плочки на 54 - върху боксова круша с главата надолу (снимки)

Холи Бери е от вечните красавици на Холивуд и макар вече да е прехвърлила 50-те, продължава да изглежда феноменално.

Тя признвава, че зад страхотната ѝ визия се крие не само строг хранителен режим, но и безмилостно тежки тренировки във фитнеса. Актрисата споделя, че пандемията я е подтикнала да се заеме още по-сериозно със спорта, тъй като искала да запази здравето си, а и знае, че ограниченията могат да окажат негативно влияние върху тренинга ѝ.

Холи Бери разкрива още, че главните цели в живота ѝ са да тренира достатъчно, да върши работата си ефективно и да бъде възможно най-добрата майка. Именно заради това поддържа и здравето си чрез спорт, за да бъде максимално дълго до децата си.

Актрисата често публикува в Инстаграм клипчета и снимки с упражненията, които прави, за да има страхотно тяло. А едно от тях направо ни замая, само докато го гледаме. То е за всички, които си мечтаят да имат плочки:

View post on Instagram
 

Виждаме как Холи е увиснала върху боксова круша и се набира така, че да стегне максимално корема. Бъдете честни - колко от вас могат да го направят? И тя е на 54...

В допълнение към главозамайващите тренировки Холи споделя, че много внимава какво вкарва в тялото си чрез храната и напитките, но не издава конкретна диета. За сметка на това обаче признава, че спортът, който най-много ѝ помага да запази младостта си, е боксът:

View post on Instagram
 

"Боксът е една от най-добрите тренировки за цялото тяло. В него се напряга всеки мускул и се топят страшно много калории. Понижава драстично нивото на стрес, подобрява координацията между ръката и окото и изгражда самочувствие и дисциплина. Най-важното е обаче, че никога не спираш да се учиш. Практикувам бокс от 10 години и мога да кажа, че винаги имам какво да науча още. Винаги научавам за нови начини да се провокирам и да развивам мускулите си."

Четете още: Истинска богиня: Джей Ло отново ни смая по бански