Как да намалим обема на бедрата за 10 дни (Видео)

19 юли 2021 | 07:43
1310
2
Снимки: Instagram, Pixabay
2

Не отлагайте тренировките си за тънки и стройни бедра за следващата година, защото можете да постигнете мечтаната фигура само за 10 дни. 

Популярната тиктокърка Настя Янб често споделя полезни трикове и хитринки, а една от най-обичаните рубрики сред повече от половин милион последователи са именно нейните мини тренировки. 

Скорошно видео на Настя, на чиято фигура може да завиди всяко момиче, е посветено на серия от 4 упражнения за намаляване на обема на бедрата. Най-добрата новина е, че упражненията отнемат само 10 минути и са идеални за начинаещи.

За целта ви трябва само фитнес подложка и малко свободно място.


1. Легнете по гръб, сложете ръце до тялото, вдигнете краката нагоре, леко свити в коленете, и ги разтворете настрани. Приберете в изходно положение. Повторете упражнението 20 пъти.

2. Легнете по гръб и сгънете коленете на ширината на раменете. Използвайте стъпалата си за опорна точка на пода. Издигнете леко таза нагоре с разтворени настрани колене и отново върнете в изходна позиция.

3. Застанете на колене, като използвате тях и дланите си за опорна точка. Преместете единия крак встрани и започнете да го вдигате 15 пъти. Повторете същото с другия крак. За максимален ефект трябва да изпълните 3 серии по 15 пъти.

4. Последният етап е скачане на въже в продължение на 3-5 минути. Ако имате възможност , не се колебайте да излезете на чист въздух. Това упражнение се счита за едно от най-ефективните, тъй като средно на час могат да се изгорят повече от 600 калории.

Четете още: 5 страхотни упражнения за стягане на увисналата кожа на ръцете

Още по темата

Коментари

2 Бивш от НСГП
  19 юли 2021 | 10:36 отговор
 

Злоупотребявам и натрапвам само името на !!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. Че Брутално Черна, Мазна и Гнусна азис Мангал, Циганин, Ромче Маймуна е бил някакъв псевдо "костинбродски славей".

 
1 Бивш от НСГП
  19 юли 2021 | 10:33 отговор
 

Че дали новия диктатор наистина ще се окаже "малцинствата от гнусни азис цигани". Че гнусна и зла азис невръстна азис циганка невръстна не спира да сере гнусни и зли азис чавета, че понеже гнусна и зла лукава азис невръстна циганка е изсрала първо зло чаве само на десет невинни нейни годинки, до наклона на нейна към трета възраст още цял един батальон от гнусни и зли пиявици чаве с главен регистър в социална помощ.

 

Добави Коментар

Най-четени