Как да направите перфектно тяло за лятото за 4 седмици

Времето се затопля, карантината пада, лятото наближава и започваме да се подсещаме, че трябва да изглеждаме секси за горещите дни. Затова не се бавете, а започнете да спортувате. От утре фитнесите отварят врати, а летен сезон, както вече разбрахме, ще има, така че зарежете оправданията и вижте как да влезете в топ форма и то бързо.

Само за 4 седмици е възможно да постигнете добри резултати и да покажете секси тяло на плажа. Това ще стане с малко повечко воля от ваша страна и правилно изготвен режим.

Подгответе се за предизвикателство, което ще ви накара да се почувствате по-добре в кожата си. Фитнес треньорът Брий Бранкер уверява, че дамите може да постигнат страхотна фигура в рамките на един месец.

Тя съветва, че, за да се постигнат максимално добри резултати докато се потите в залата, е необходимо да правите повече повторения на всяко едно от упражненията и да ги правите с повече тежести.

Всяка една от четирите седмици от спортното предизвикателство, което отправя към вас Брий Бранкер, трябва да правите по четири вида тренировки, като работите за оформянето за долната част на тялото, за горната част на тялото, за цяло тяло и за корем. Може в един ден да направите двуразова тренировка и така после да си спечелите по два дни почивка, когато няма да се налага да се морите в залата. Когато започнете това фитнес предизвикателство, направете справка с този режим в таблиците, за да следите кои тренировки трябва да се правят ежедневно:

Седмица 1

Седмица 2

Седмица 3

Седмица 4

Ето и цялата програма:

Понеделник: Тренировка за горната част на тялото

Вторник: Тренировка за долната част на тялото

Сряда: Почивка

Четвъртък: тренировка на корем, коремни преси

Петък: Тренировка за горна и долна част

Събота: Крос

Неделя: Почивка

Брий съветва: Йога и пилатес са много подходящи за шестия ден по време на вашата cross тренировка.

Всяка седмица си поставяйте нови цели, които да изпълните докато тренирате, за да постигнете по-добри резултати. През първата овладейте тялото си и започнете да изпълнявате упражненията, които ще помогнат за изграждане на мускулната ви маса, ако ги изпълнявате правилно.

През втората седмица опитайте да увеличите броя на повторенията при всяко от упражненията. Ако до момента сте правили по 10 повторения за 40 секунди, то следващата ви цел трябва да е по 15 повторения.

По време на третата седмица от вашата програма е хубаво да увеличите тежестите, с които правите упражненията, особено, ако работите за изграждане на мускулна маса.

През четвъртата седмица предизвикайте себе си и се опитайте да надградите.

Що се отнася до мотивацията, Брий предлага да си правите малка награда за добре постигнати резултати по време на всеки един етап от фитнес предизвикателството. Например, може да си купите нов чифт обувки или пък да направите резервация за вечеря в любимия си ресторант.

По време на този тренировъчен процес се възползвайте и от почивните дни, когато няма да сте в залата. „Опитайте да отпочинете, като гледате филм или отидете на вечеря“, съветва Брий.

И най-важното - просто се забавлявайте! "Хубаво е да намерите някой приятел, с когото да тренирате заедно, удобен екип и подходяща музика, всичко това ще направи това фитнес предизвикателство в удоволствие за вас", казва още Брий.

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: