Те са красиви, те са слаби, те са стегнати, те са просто перфектни. Може би понякога ги гледате и си казвате: „Сигурно не се хранят, може би хапват салати и плодове от време на време", но не е така. Всъщност всички модели, които виждате по бански със секси тела, си позволяват същите „греховни“ храни, които и ние. Днес ще ви издадем какво ядат супермоделите, когато имат нуждата да се почувстват като нормални хора.

1.Хайди Клум


Тази удивителна дама и майка на 4 деца е на 45 г., но продължава да изглежда като на 25. Сигурно, ако някога я срещнете и имате възможността да ѝ зададете въпрос, ще я попитате каква диета спазва. Тогава тя ще ви отговори, че не следва специални режими, просто се храни със здравословни продукти и предпочита ястията, приготвени вкъщи. Освен това последното ѝ ядене за деня никога не е по-късно от 18 ч., за да може тялото ѝ да преработи храната и да изгори набавените калории. Иначе, Хайди си умира за пица.

2.Джозефин Скривър

View post on Instagram
 


Джозефин тренира всяка сутрин и си прави обилна хранителна закуска. Нейната тайна срещу глада е винаги да си носи нещо малко за ядене в чантата. Обича протeинови барчета, овесени ядки и плодове. Тя си има и дни за прегрешение – хапва си пица, бургери и любимия си черен шоколад.

3.Бела Хадид

View post on Instagram
 


Бела е от онези жени, които могат да си позволяват калорични храни без последствия. Тя обожава да закусва със сирене на грил с картофки и кетчуп. Иначе и пица консумира често.

4.Кендъл Дженър

View post on Instagram
 


Кендъл обожава веригите за бързо хранене и често в профилите ѝ в социалната мрежи присъстват храни, забранени за дамите, които искат да имат перфектно тяло. Дженър обича да похапва здравословно, но определено не отрича, че се глези и с калорични храни. По този начин тя се справя със стреса, а през останалото време консумира плодове, зеленчуци и детоксикиращи напитки.

5.Лиса Лорлес

View post on Instagram
 


Лиса е от популярните блогъри, на които много млади момичета подражават. Тя не спира да споделя своите съвети за здравословно хранене и тренировъчен режим. Любопитен факт е, че Лиса не изключва от диетите си хляба, палачинките и дори донатите. Тя не брои калориите в храните, а единствено следи те да са богати на витамини и внимава с въглехидратите. Винаги избира засищащи храни за закуска, които дават енергия като овесени палачинки с кленов сироп и задължително пие много вода между храненията.

6.Миранда Кер

View post on Instagram
 


Миранда се храни здравословно и никога не си позволява да гладува. Всяка сутрин тя задължително пие чаша гореща вода с лимон. През деня залага на плодови и зеленчукови смутита, обича да похапва сьомга със свежа салата, бавно печено пиле. Но когато усети желание, посяга и към бургерите и пържените картофки. Миранда споделя, че обожава да прави овесени и бананови палачинки със сина си.

7.Алесандра Амброзио

View post on Instagram
 


Всяка сутрин Алесандра закусква яйца с авокадо, пие сок от зеленчуци и прави тренировка. Обядва и вечеря пиле, риба, суши или бразилско барбекю. Нейната тайна е добрата хидратация през деня и консумирането на много зелен чай, който засилва метаболизма.



8.Роузи Хънтингтън Уайтли

View post on Instagram
 


Роузи е от моделите, които следват много стриктна диета. Режимът ѝ на хранене изключва напълно млечните продукти, глутена, захарта и алкохола. Но както всеки, така и тя понякога се изкушава от забранените храни. И за да бъде режимът ѝ балансиран, Роузи спазва правилото 80/20. Това означава, че 80% от времето консумира здравословни храни, а през останалите 20% - нездравословни. Сред любимите ѝ калорични прегрешения са пържените картофки и пудингът.

9.Кара Делевин

Кара неведнъж е „хващана“ да похапва изделия от заведения за бързо хранене между ревютата, в които участва. Тя не робува на диети и за нищо на света не можете да я накарате да гладува. Само че прекарва голяма част от времето си във фитнеса, където гори достатъчно калории.

10.Джиджи Хадид

„Яж здравословно, за да бъдеш във форма, яж бургер, за да бъдеш здравомислещ“, казва Джиджи. Тя също не спазва стриктни диети, но за сметка на това тренира здраво. Хадид дори признава, че малко след като се пренесла в Ню Йорк, всяка седмица опитвала различен бургер.

Четете още: 3 правила на Джей Ло за перфектно тяло