Една от най-красивите звездни майки, които имаха щастието да се сдобият с наследник през изминалата година, бе Теди Бургазлиева. „Мис България 2002“ даде живот на близнаците си Ема и Райън през септември и днес, 8 месеца по-късно, тя вече е в обичайната си перфектна форма. Красавицата се е разделила с цели 30 кг след раждането и сега използва социалната мрежа Инстаграм, за да сподели опита си в отслабването:



„По време на бременността качих 30 кг. Докторът ми ме окуражаваше да ям все повече и повече, защото повечето близнаци се раждат преждевременно и тежат под 3 кг. Затова ядях много, по 6 пъти на ден. Обърнах се към нутриционист, който ми помагаше да избирам правилната храна за мен и бебетата. Тогава не мислех за това как ще си върна формата. Единственото, за което ме беше грижа, бе здравето на бебетата ми. Слава Богу, и двамата се родиха над 3 кг – здрави и пухкави. Но тялото ми беше тотално променено. Не бях сигурна дали ще успея да си върна старата форма“, написа Теди.

Моделът сподели и доказателство за невероятното си постижение под формата на снимки. Тя публикува няколко кадъра по време на бременността и от сега – 8 месеца след раждането. Благодарение на много усилия и на помощта на Биляна Йотовска, сега Теди Бургазлиева отново изглежда перфектно!

Четете още: Ева Лонгория показа как топи излишните килца (Видео)