Автор
Woman.bg

Катрин Тасева по време на откриването на Fast and Fit: Фитнесът ме зарежда

Годината на Woman.bg започна ударно! Още в първите дни на януари, по-конкретно на девети, екипът ни присъства на едно много специално събитие, което любителите на спорта, а най-вече на фитнеса, очакваха с огромно нетърпение. Това бе откриването на най-новото място за тренировки Fast and Fit, което се намира в столичния Sky City Mall.

Като дами, които обичат да се грижат за формата си, бяхме нетърпеливи да посетим това спортно бижу, а то напълно надмина очакванията ни. Фитнес залата е изключително голяма и просторна, но в същото време и уютна. Тук има всички предпоставки да се почувствате добре още с влизането и да се откъснете от сивото всекидневие. Fast and Fit предлага всичко, от което онези, които обичат тренировките, или искат да променят начина си на живот чрез движение, имат нужда. Уредите са от най-ново поколение, а големият екип от професионални треньори и нутриционисти е готов да помогне в изготвянето на хранителен и тренировъчен режим. С две думи – невъзможно е да сбъркате и да не постигнете желания резултат, когато мястото и екипът са отлични.



Не бихме могли да пропуснем и вдъхновението, с което от Fast and Fit ни заредиха на откриването си, канейки едни от най-изтъкнати личности в областта на БГ спорта. Сред специалните гости на събитието бяха любимите ни представителки на най-нежния спорт, а именно - художествената гимнастика. Имахме честта да видим Катрин Тасева, Боряна Калейн, Невяна Владинова и главния мениджър на националния отбор по художествена гимнастика (индивидуално жени) – Бранимира Маркова. Тренират ли грациите ни във фитнеса и как успяват винаги да са във форма? Вижте какво споделиха те, специално за читателите на Woman.bg:



- Дами, какъв е поводът днес да ви видим в прекрасната зала на Fast and Fit?

- Бранимира Маркова: Много се радваме, че сме тук и благодарим за поканата! Радваме се да бъдем част от приятелите на този фитнес център, който се открива днес. Като изявени спортисти, през определен период от годината нашите момичета също използват фитнес залите, за да поддържат кондиция.

- Колко често посещавате фитнеса и какво е той за вас?

- Катрин Тасева: Много обичам да посещавам фитнес центровете, защото по този начин се разтоварвам от гимнастиката. Фитнесът е мястото, където мога да направя нещо по-различно от тренировките в залата за художествена гимнастика. По този начин се чувствам заредена.

- Невяна Владинова: Аз тренирам във фитнеса по-скоро, когато сме в почивен период, защото по принцип сме по цял ден в залата и не ни остава време да ходим и на фитнес. Разбира се, правим упражнения за физическа подготовка в залата, но когато имаме повече от 2-3 дни почивка, задължително посещавам фитнеса, за да поддържам форма.

- Боряна Калейн: Фитнесът може да бъде, както просто хоби, така и начин на живот. Много е важно все повече хора да спортуват.



- Кога една жена може да се чувства като шампион в живота и да каже, че е успяла?

- Невяна Владинова: Когато е изпълнила целите и мечтите си. Те всъщност никога не свършват, винаги трябва да има следваща. За всяка жена е различно. Тя просто трябва да се чувства добре в кожата си и да има самочувствието на успяла жена.

- Ако трябва да определите художествената гимнастика с една дума, коя би била тя?

- Боряна Калейн: Необикновена
- Невяна Владинова: Вдъхновение.

Бранимира Маркова сподели още пред екипа ни, че освен фитнеса, грациите използват и спа процедури, с които се възстановяват и не спират да поддържат форма.

А ние, момичетата от Woman.bg, сме нетърпеливи да посетим Fast and Fit за първата си тренировка, защото сме си обещали, че и през 2020 г. ще поддържаме здрав дух в здраво тяло!

(в материала има продуктово позициониране)