Кейт Хъдсън показа тренировка, която буквално стопява дупето и бедрата

18 юли 2021 | 17:15
2240
1
Getty Images/ Instagram
1

Инстаграм акаунтът на актрисата Кейт Хъдсън е любопитно място. В него освен кадри от личния си живот, пътуванията си и работните си ангажименти, тя пуска и вдъхновяващи видеа с тренировки.

Последните от тях наистина ни впечатлиха и показват, че Хъдсън е наистина в чудесна форма. По всичко личи, че актрисата обожава да тренира на фона на силна музика, а освен това използва помощни средства, които всеки от нас има у дома си - например най-обикновен стол. Хъдсън тренира под съпровода на "White Fence" на София Скот и "Shine" на Дом Сарфо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

За допълнителна трудност тя използва тежести, които е поставила на глезените си, така тренировката ѝ става още по-ефективна и продуктивна.

В момента Хъдсън е в Гърция задено със семейството си, където снима филма Knives Out 2, който предстои да излезе през 2022 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)


От социалните мрежи се вижда, че във всяка свободна минута актрисата обожава да уплътнява времето си с любопитни тренировки, които се превръщат в истинско вдъхновение за нейните почитатели.

През годините тя неведнъж е споделяла, че обожава пилатеса, а треньорката на звездите Трейси Андерсън ѝ е помогнала да влезе във форма. Сега обаче 42-годишната актриса е по-мотивирана отвсякога и това определено личи от хъса, с който тренира.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  19 юли 2021 | 10:27 отговор
 

ЕВА ГРИГОРОВА --Че Еве, към каква зла глобализация отиде света, Че Еве, Че вече не можеш да бъдеш грозен, грозна, глупав и глупава.

 
 
Бивш от НСГП
19 юли 2021 | 10:29

Че Еве, че ти поне си хубаво и умно девойче.

Добави Коментар

Най-четени