Автор
Ева Григорова

Кейт Хъдсън показа тренировка, която буквално стопява дупето и бедрата

Инстаграм акаунтът на актрисата Кейт Хъдсън е любопитно място. В него освен кадри от личния си живот, пътуванията си и работните си ангажименти, тя пуска и вдъхновяващи видеа с тренировки.

Последните от тях наистина ни впечатлиха и показват, че Хъдсън е наистина в чудесна форма. По всичко личи, че актрисата обожава да тренира на фона на силна музика, а освен това използва помощни средства, които всеки от нас има у дома си - например най-обикновен стол. Хъдсън тренира под съпровода на "White Fence" на София Скот и "Shine" на Дом Сарфо.

View post on Instagram
 

За допълнителна трудност тя използва тежести, които е поставила на глезените си, така тренировката ѝ става още по-ефективна и продуктивна.

В момента Хъдсън е в Гърция задено със семейството си, където снима филма Knives Out 2, който предстои да излезе през 2022 г.

View post on Instagram
 


От социалните мрежи се вижда, че във всяка свободна минута актрисата обожава да уплътнява времето си с любопитни тренировки, които се превръщат в истинско вдъхновение за нейните почитатели.

През годините тя неведнъж е споделяла, че обожава пилатеса, а треньорката на звездите Трейси Андерсън ѝ е помогнала да влезе във форма. Сега обаче 42-годишната актриса е по-мотивирана отвсякога и това определено личи от хъса, с който тренира.

View post on Instagram