Автор
Woman.bg

Кейт Хъдсън разкри как отслабва след раждането

Кейт Хъдсън е сред звездните дами, които станаха майки през 2018-а. Тя роди третото си дете през есента, а само няколко месеца по-късно вече е в отлична форма. 39-годишната актриса не крие през какви препятствия е минала в живота си и как води битката за хубаво тяло. Днес тя ще ни издаде какъв е нейният режим, с който успя да възвърне форма след раждането.

Малко след като даде живот на третото си дете, звездната майка сподели в Инстаграм, че е твърдо решена да намери начин да отдели достатъчно време да се погрижи не само за новородената си дъщеря, но и за себе си. Тя отбелязва, че е много важно да се запази здрава, за да бъде колкото се може по-дълго до децата си.

Ето всяка стъпка, която Кейт предприема, за да бъде перфектна:

1.Любов към пилатеса

Въпреки че не го споменава открито, то е напълно очевидно. Тя обожава да практикува пилатес и сама споделя, че тази система от упражнения прави деня ѝ по-добър и продуктивен.

View post on Instagram
 


2.Работи с треньор

Кейт неведнъж е споменавала открито, че работи с треньор, който ѝ дава много ценни напътствия.

3.Тя е кралицата на танца

Танците също са приятен начин да запазиш фигурата си и Кейт Хъдсън го знае.

View post on Instagram
 


„Мисля, че кардиото е много важно. Не е задължително да тичаш на дълги разстояния, важното е да правиш нещо, което да забърза сърдечния ти ритъм. Затова с Кейт много обичаме да танцуваме“, споделя треньорът на актрисата Никол Стюарт.

4.Кара колело

В комбинация с тренировките, пилатеса и танците, Кейт често кара и колело или велоергометър. Самата тя споделя, че го прави най-вече, когато не може да отдели повече от 20 минути за тренировка.

5.Прави кръгови тренировки

Това са тренировки, които в рамките на 1 час или по-малко натоварват всички мускулни групи.

6.Тренира навън

View post on Instagram
 


Не е тайна, че Кейт Хъдсън обича да се радва на хубавото време и да го използва за спорт. Обича да прави и дълги разходки, когато няма време за цяла сесия упражнения. Тя дори споделя, че първата ѝ среща с Дани Фуджикава била поход в планината.

7.За нея фитнесът е забавление

Кейт просто обича да се поти в залата или навън, за нея фитнесът не е досадно задължение. Също така използва всички любими дейности, за да се поддържа активна. Тя дори сподели видео в Инстаграм, на което вместо гири, тя и треньорът ѝ вдигат бутилки вино. Кейт не спира да опитва нови техники в тренировките си, защото знае, че най-добрият начин да останеш във форма е да разнообразяваш режима си.

Четете още: Нова мания: Новогодишната диета - минус 5 кила за 10 дни