Климатици премахват целулита?

14 ноември 2012 | 11:11
8331
7
7

Учени от Калифорнийския университет направили опити, чрез климатици да постигнат ефикасно отслабване, а заедно с него да се премахне и целулита по тялото.

В простичкия експеримент взели участие предимно жени, тъй като за тях учените преценили, че е по-болезнен въпросът.

Освен това те били по предразположени към образуването на целулит по тялото, ето и защо женската половина от човечеството се нуждае повече от ефективно отслабване заради него.

С помощта на климатици учените постигнали неочаквани за тях резултати, установявайки, че човек може да стопи килограмите си само, стоейки в климатизирано помещение и имайки си под ръка един велоаргометър, на който да върти.

Тъй като провеждали експеримента си за отслабване и премахване на целулита с група от 50 души, използвали цяла зала за аеробика, където можели да се съберат всичките безпроблемно на едно място и за всеки да има по едно колело, на което да върти.

Помещението разбира се било снабдено и с мощни климатици, но при разговор със собствениците на залата те заявили, че им излизали наистина евтини.

Този въпрос калифорнийски учени го задали, тъй като и при такива големи размери на помещението, искали да направят съпоставка с парите, които един средностатистически гражданин ще даде, за да спортува и отслабва евтино, докато климатиците работят вкъщи.

Накрая след експеримента, резултатите, които наблюдавали, цитирани от celulit.eu, само от въртенето в залата, били 90 % положителни и премахнат целулит за период от 30 дни.

Още по темата

Коментари

7 Ох...че тъпа статия!
  26 юни 2013 | 16:37 отговор
 

Целулита не бил изчезнал от въртене на педалите, а от духащия климатик. Що за абсурд е това и колко наивен трябва да си, за да го вярваш!!! И какво е това предположение, че жените май имали повече проблеми с целулита-еми многооо ясноооо, нали имаме малко повечко естроген!!!! Това и малко момиче го знае! ПОдлудявам от такива глупашки писания!!!

 
6 .
  26 юни 2013 | 03:11 отговор
 

Пълна тъпотия!В САЩ всички помещения са климатизирани. Да не говорим, че целулитът няма много общо с килограмите.

 
5
  16 ноември 2012 | 11:20 отговор
 

изключително неграмотен превод.....

 
4 Dani
  15 ноември 2012 | 16:20 отговор
 

Ama kakuv e smisula nikude ne se kazva v statiqta?! Dali ot toplinata 4ovek svalq ili ot ne6to drygo?

 
3 bboss
  14 ноември 2012 | 19:02 отговор
 

yaka e

 
2 0012
  14 ноември 2012 | 15:06 отговор
 

И каква е връзката? Никъде не е обяснено. За 30 дни въртене на колело се очаква да се отслабне и без климатиците да имат нещо общо.

 
1
  14 ноември 2012 | 12:34 отговор
 

ами има смисъл

 

Добави Коментар

Най-четени