Клои Кардашиян свали 27 кг след раждането - ето тайната ѝ

Една от представителките на клана Кардашиян, Клои, стана майка за първи път преди 2 години. Тогава тя даде живот на дъщеричката си Тру, която е плод на любовта ѝ с неверника Тристан Томпсън.

Самата Клои споделя, че по време на бременността тя е качила немалко килограми, които е била твърдо решена да свали след раждането. И ето, че днес, две години по-късно, звездната дама се е разделила с цели 27 кг. Как е успяла да постигне тази голяма промяна, тя споделя в онлайн интервю със сестра си Кортни. Тя даде ценни съвети на всички, които биха искали да последват примера ѝ и да изглеждат по възможно най-добрия начин.

„Ако искате да свалите много килограми, знайте че диетата и тренировките трябва да вървят ръка за ръка“, разкрива Клои.



Младата майка обаче признава, че е успяла да отслабне, не само защото се е отдала на физическа активност, но и защото, забележете, не е следяла какво яде. Това обаче не означава, че представителката на Кардашиян похапва чипсове целодневно. Истината е, че много обича кесадия и това е храната, от която не се лишава. Също така с удоволствие хапвала всичко, което яде и дъщеря ѝ Тру. За Клои е много важно да не бъде нещастна, лишавайки се от любимите си ястия, но се стреми да е разумна:



„Никога не знаеш дали днешният ден няма да ти бъде последен. Затова предпочитам да се старая повече във фитнеса, отколкото в кухнята. Когато постигнете крайната си цел и отслабнете, можете да поддържате крайния резултат, без да се лишавате от храните, които обичате. Важно е да намерите баланса и не очаквайте резултати за един ден. Щом сте успели да натрупате килограми за 9 месеца, дайте си поне година, за да ги свалите.“

Ние напълно подкрепяме философията на Клои – движете се повече и не зачерквайте храната, която харесвате.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: