Лиз Хърли разкри тайната си за вечна младост (Снимки)

04 юни 2021 | 14:49
2198
4
Снимки: Instagram
4

55-годишната Елизабет Хърли, на която трудно бихме дали годините, сподели интересни неща около това как успява да съхрани уникалния си младежки вид.

Британската актриса признава, че не е влизала в спортна зала от сто години, а че дължи изваяната си фигура и нежното си излъчване на домакинските си задължения у дома. 


"С напредването на възрастта е трудно да не натрупваш килограми, ако не си активен. Дори при почистването на первазите на прозорците се изгарят много калории, има много неща, които можем да правим, освен скучното ходене в залата", споделя актрисата за подкаста "Пощенски картички от средната възраст".

"Навън съм активна постоянно, освен това животът ми минава в тичане нагоре по стълбището и носене на вещи, затова си мисля, че изгарям доста калории така", добавя още звездата.

Тя не крие обаче, че по време на локдауна ѝ е било доста трудно да издържа на изкушението са си похапва по-често, но сладки неща си позволявала само след разходка навън. 

Четете още: Деси Цонева стегна дупето, мечтае за морето

Още по темата

Коментари

4 XXX
  04 юни 2021 | 19:34 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 
3
  04 юни 2021 | 19:07 отговор
 

Да, да добре, направо вярваме, че тя си върши сама домакинската работа, первази бършела...

 
2 искам
  04 юни 2021 | 17:05 отговор
 

искам да я чукам тази кака

 
1 тайната
  04 юни 2021 | 16:33 отговор
 

Стари снимки и Фотошоп.

 

Добави Коментар

Най-четени