Мария го удари на як глад - не яде нищо с дни, вае тяло с фастинг

Фолкдивата Мария подлагала тялото си на неистов глад. Силуета си на богиня тя дължала не само на редовните тренировки, но и на строг хранителен режим, който сама си била измислила, научаваме от клюки.нет.

View post on Instagram
 

Според изданието изпълнителката не слагала нито един залък в устата си в продължение на цели 48 часа, като карала само на вода.

Благодарение на този режим миньончето успявало да задържи 50-те си килограма при ръст под 160 см. Едва след 2-дневния глад Мария си позволявала да похапне нещо. „Два дни гладувам, един ден ям“, заявявала с гордост певицата.

View post on Instagram
 


За желязната воля и жестоките лишения, на които Мария подлага организма си, се носят легенди. Факт обаче е, че тя неведнъж е признавала пред медиите, че за да изглежда една жена перфектно, тя трябва да работи здраво над тялото и ума си.

Известно е още, че тя отделя по 2 часа за спорт, които прекарва във фитнес залата четири пъти в седмицата.

„Никога не съм се притеснявала от фигурата си. И това е така, тъй като ежедневно тренирам по два часа. Търпя много лишения в името на красотата" изтъквала е неведнъж фолкпевицата.

View post on Instagram
 

За горната и долната част на тялото певицата комбинира кардиотренировки със силови. Сред задължителните ѝ упражнения са коремните преси и бягането на пътека. В дните, когато се храни, за закуска приема единствено чаша кафе с мед. На обяд се отдава на любимото си суши или риба и морски деликатеси. Редува ги с телешко месо, салата и филия пълнозърнест хляб.

View post on Instagram
 


За следобедна закуска Мария се глези с кисело мляко, а за вечеря - със зелена салата. Любимата ѝ рецепта за такава включва риба тон, резенчета кисели ябълки и сирене.

Четете още: Дъщерята на Дарина Павлова просълзи света с пост за болестта си