Автор
Весела Георгиева

Мечтаете за фигурата на Лили Джеймс? Вижте с кои упражнения можете да я постигнете!

Всички сме впечатлени от невероятната трансформация на Лили Джеймс в лимитирания сериал Pam & Tommy. Освен трудните грим и прическа, които актрисата получи, за да заприлича на Памела, Лили тренира усилено в продължение на месеци, за да се сдобие и с тялото на спасителката на плажа.

Зад усилената програма на Лили стои треньорът Мат Беван.

View post on Instagram
 

"Лили трябваше да изиграе истинска икона, а това означава, че щеше да е подложена на много критики за това дали изглежда като Памела. За мен като треньор обаче е важно клиентите ми да стигнат до момента, в който дават най-доброто от себе си", казва Беван в интервю за Vogue.

"А това означава да се сдобие с вътрешната увереност и сила на Андерсън. Разбира се, и да прилича възможно най-много на нея чисто визуално."

View post on Instagram
 

Треньорът разказва, че Джеймс е влязла във форма за около 4 месеца. Затова той е съставил програма, която включва четири или пет тренировки на седмица, които заради пандемията са били изцяло виртуални.

"Трябваше да сме креативни и да използваме наличното - леки дъмбели, ластици, въртящ диск и хавлиени кърпи. Да, онези, с които се подсушаваме", разяснява Беван. След това той е подбрал упражнения, които да развиват както горната, така и долната половина на тялото й.

Освен тренировките, Беван изготвя и хранителен режим за Лили, който е изключвал захарта и алкохола. "Трудно е работиш без истински да си решен на целите си - особено ако те са да изглеждаш като Памела Андерсън. Но работихме упорито и го постигнахме!"