Михаела Филева винаги е показвала силна любов към танците и спорта и никога не стои на едно място. След като по време на огранчиенията, които наложиха затваряне на фитнес залите и груповите спортни занимания, тя се разтоварваше с разходки в планините, сега се е отдала на съвсем ново занимание.

Певицата сама се похвали с новите си умения в Инстаграм, а от видеото, което сподели, стана ясно, че вече танцува и на пилон. Покрай пандемията Филева имала много повече свободно време, което я подтикнало наскоро да започне уроци по испански език, но сега е решила да завладее и нов спорт, който самата тя определя като изключително труден.

View post on Instagram
 

"Впуснах се в съвсем ново приключение. Макар да съм човек с добра двигателна култура, това е най-трудният спорт, който съм опитвала някога. Първи опит", са думите, с които Филева съобщи на феновете си за новото си хоби.

Съвсем скоро предстои певицата да се завърне на сцената, а дотогава вероятно ще се отдаде на повече тренировки с танците на пилон, а първият ѝ опит, който е споделила във видеото, изглежда доста обещаващ.

View post on Instagram
 

Четете още: Деси Слава вече е тотално неузнаваема, няма да я познаете! (снимка)