Автор
Woman.bg

Мила Кунис: "Не мога да отслабна" не е оправдание

Тя отслабна цели 10 кг., за да изиграе ролята си в спечелилия "Оскар" филм "Черен лебед".

Сега 27-годишната Мила Кунис, която нарича себе си "лакомница", изглежда зашеметяващо, въпреки, че и преди това фигурата й беше перфектна.

И все пак, след като доказа пред самата себе си, че може да свали килограми безпроблемно, въпреки любовта й към храната, сега е сигурна, че всяка жена може, стига да поиска.



"Не мисля, че някога съм осъзнавала напълно на какво е способно човешкото тяло. Аз съм голяма лакомия, обожавам да ям. Но успях да сваля килограмите. Затова "Не мога да отслабна" не е оправдание. Можете! Вашето тяло може да направи абсолютно всичко, стига да го поискате", каза звездата за британското издание на сп. "Galamour".

Мила, която е родом от Черновци, Украйна, също така признава, че й е трудно да приеме това, че хората я мислят за атрактивна жена, пишат от vesti.bg

"Това е лудост. Вижте, не можете да ме направите по-щастлива от факта, че ме смятате за такава. Ако някой мисли, че съм секси, Бог да го благослови!“



Освен за визията си обаче, актрисата говори и за личния си живот: "Перфектният мъж трябва да има чувство за хумор, не изряден външен вид."

После засегна и темата за слуховете, че между нея и сценичния й партньор в лентата "По приятелски" Джъстин Тимбърлейк, като намекна:

"Той е невероятно забавен, смеехме се много на снимачната площадка."