Мона е от звездните дами, които обичат да споделят подробности от личния си живот с последователите си в Инстаграм. Тя винаги е била откровена за трудностите, които среща по пътя си най-вече като жена и млада майка. Напоследък певицата и актриса говори по-често за борбата с килограмите, въпреки че винаги е изгелждала перфектно. Но и тя, както всички момичета, които държат на външния вид и здравето си, гледа със строго око на фигурата си.

В един от последните си постове в Инстаграм тя заговори за натрупаните през зимните месеци килограми и как е успяла да се раздели с тях:

„Всяка година по същото време с първите топли дни, и премахването на няколко ката дрехи от себе си, осъзнавам, че зимата е оставила и един кат по мен с всичките пици и шоколади , които изядох последните месеци. Не съм привърженик на гладуването, макар че опитах житния режим и не беше моето. Два месеца след него, при мен имаше така наречения йо-йо ефект, и чувството и резултата със сигурност не ме правят щастлива“, пояснява Мона в дългата си публикация.

View post on Instagram
 

От написаното става ясно, че за разлика от много други звездни дами като Дара и Алекс Петканова, които се кълнат в ефекта на житния режим, Мона не е достигнала желаните резултати с него. Тя споделя друга алтернатива, която е далеч по-щадяща, а вероятно и с по-продължителен ефект, тъй като не включва гладуване.

Режимът, който успял да помогне на певицата, включва 20-минутна тренировка и 5 км ходене на ден, минимум 1.5 вода и ограничаването на хляб и захар. Не вечеря по-късно от 20 ч. и задължително не посяга към телефона си два часа преди лягане. Мона пояснява, че почивката от екрана на телефона преди заспиване не се отразява директно на килограмите, но пък дава възможност за по-добър и качествен сън, а той е много важен, особено когато искаме да свалим килограми.

За да докаже ефекта на режима, Мона е споделила и две снимки за сравнение. Разликата между тях е точно 30 дни, а резултатът е страхотен.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как Лолита на Григор Димитров поддържа перфектна форма