На 69 и перфектна: Каква е тайната на Джейн Сиймур за тази форма?

Винаги сме имали усещането, че красотата на Джейн Сиймур е вечна и въпреки че времето лети безмилостно, тя не спира да бъде все така обаятелна и с перфектна фигура. А споменахме ли, че вече е на 69?

Наскоро актрисата разкри в интервю как успява да запази тялото и хубостта си през годините. За наша изненада се оказа, че Джейн никак не обича да се мъчи със строги диети и никога не спазва конкретен режим. Винаги обаче залага на здравословната храна.

View post on Instagram
 


Това, което не ни изненадва е, че тя не спира да тренира, като обожава да практикува пилатес. Прави го всекидневно, а другото ѝ любимо занимание са разходките по плажа. Относно храната, Джейн отрича да спазва конкретна диета, хапва си от всичко, защото най-важен е балансът.

Актрисата признава, че се храни веднъж дневно, тъй като е затрупана с ангажименти и често дори забравя да яде, но сутрин задължително пие чаша кафе, което очевидно я защита поне до обяд.

View post on Instagram
 


Като всеки човек и Джейн си има своите слабости и нейната е шоколадът. Тя е отрковена, че често похапва от сладкото изкушение, но не залага на млечния шоколад, а на натуралния.

Четете още: Тита разкри как се поддържа във форма