Най-секси бабата в света сподели своите тайни за вечна младост и секси излъчване

Джина Стюарт, по-известна като най-секси бабата на света, всъщност е дама от Австралия на 50 години, която впечатлява с младежкото си секси излъчване.

Съвсем наскоро Стюарт даде специално интервю пред Daily Star, в което разкрива своите тайни за вечна младост. Джина споделя, че за нея е еднакво важно да се грижи както за менталното си здраве, така и за физическото си тяло. “Аз наистина вярвам в силата на ума над материята” - разкрива моделката.

View post on Instagram
 

“Един чудесен хак, който използвам за спокоен ум е да бъда осъзната за стресовите ситуации, които ми влияят, като по този начин се опитвам да ги намаля възможно най-много” - допълва тя.

“Ако усетя, че съм прекалено напрегната или стресирана, успявам да създам вътре в себе си усещане за спокойствие и мир, което ми дава възможност да се презаредя. Определено вярвам в силата на позитивното мислене и в намаляването и елиминирането на негативността” - споделя още Джина.

View post on Instagram
 


За да поддържа младежкия си вид, тя се разхожда всеки ден, пие много вода и се стреми да се храни възможно най-здравословно. “Живея близо до плажа и обожавам да се разхождам боса по пясъка всеки ден. Правя по 10,000 крачки на ден, това за мен е много важно и ме кара да се чувствам добре ментално. Освен това пия много вода и хапвам антиоксиданти. Черните боровинки са любимият ми плод.” - разкрива още Стюарт.

View post on Instagram
 

Моделката споделя още, че внимателно следи за порциите, които приема и е елиминирала напълно глутена от диетата си.

“Вярвам, че човек е това, което яде, чувства и мисли. Всички тези неща ни хранят на различни нива всеки ден. Смятам, че последователността е всичко, от което се нуждаем за здравословен и енергичен живот” - завършва Джина Стюарт.