Автор
Woman.bg

Няма да я познаете! Адел свали над 20 килограма

Ако има звезда, която да е започнала 2020-а съвсем на чисто и буквално като нов човек, то това определено е Адел. През изминалата година британската поп сензация се раздели с над 20 килограма за сравнително кратко време и в момента няма и спомен от онази пухкава чаровница.

Първия уикенд от годината певицата посвети на почивка и усмихнати моменти с приятели. Разбира се, папараците не пропуснаха да заснемат Адел и от кадрите вече ясно се вижда колко е отслабнала тя.

Гласовитата дама изглежда много щастлива и енергична. Усмивката не слиза от лицето ѝ дори за миг и няма как да не признаем, че е изключително стилна в черната рокля на бели точки, която бе избрала за разходката по плажа.



След изтичането на снимките в мрежата обаче някои намериха външния вид на певицата за притеснителен. Част от феновете ѝ коментираха, че в момента тя е твърде слаба и не мислят, че това е здравословно за нея. Дори определят сегашната ѝ фигура като плашеща.

Други пък я подкрепиха: „Обзалагам се, че е спазвала строга диета, за да достигне оптималното си тегло, което е чудесно за нея, но всички ние просто не сме свикнали да я виждаме толкова слаба и това ни шокира.“



Още през есента медиите забелязаха невероятната промяна, която е настъпила в живота на Адел. Припомняме ви, че освен загубата на излишно тегло, тя предприе и развод с любимия си Саймън Конеки. Тогава някои от приятелите ѝ коментираха, че в момента певицата се е посветила изцяло на здравословните промени в живота и на тренировките по фитнес и пилатес.

Вие как намирате новата визия на Адел? Харесвате ли я слаба, или предпочитате онази симпатична закръглена дама?

Четете още: Кои са топ красавиците на наградите „Златен глобус”? Боже, какви рокли!